Reviews

MAC Viva Glam Nicki Minaj lipstick & Rick Martin lip conditioner

Vrijdag 2 maart 2012 is het Viva Glam day bij alle MAC counters en winkels wereldwijd, iedere vrijdag staan de MAC Viva Glam producten extra in het zonnetje. In Nederland en België is het deze vrijdag een speciale Viva Glam dag omdat de nieuwste Viva Glam Nicki Minaj lipstick geïntroduceerd wordt, samen met de Lip conditioner van Ricky Martin. Ik heb de nieuwe producten even voor jullie op de foto gezet, zodat jullie alvast weten wat jullie a.s. vrijdag gaan kopen, wel handig toch?

Nieuw in het vaste assortiment is de MAC Viva Glam Nicki lipstick (in elk geval zal deze een jaar lang te koop zijn) en de Lip conditioner in de speciale Ricky Martin Viva Glam verpakking, de totale opbrengst van de verkoop van alle MAC Viva Glam producten gaat naar het MAC AIDS fund. Dat betekent dat je voor een bedrag van EUR 18,00 (lipstick) of EUR 15,00 (lip conditioner) niet alleen een fijn, full size MAC product krijgt, je doet daarnaast ook een belangrijke bijdrage aan het onderzoek naar HIV/AIDS.

links MAC Viva Glam Nicki & rechts lip conditioner

De Lip conditioner (EUR 15,00is een fijne, transparante lip balm in een tube met de herkenbare vanille geur die vrijwel alle lipproducten van MAC hebben. De lip conditioner is geschikt voor iedereen, man of vrouw, jong of oud, wel of geen make-up liefhebber, iedereen kan dit product gebruiken en daarom is het eigenlijk wel een must-buy! Doe je het niet voor het product, doe het dan voor her goede doel, zo kan MAC dit jaar opnieuw weer een mooie bijdrage leveren aan bijvoorbeeld Orange Babies!

Viva Glam Nicki (EUR 18,00) is een felle, roze tint met een gele ondertoon, heel anders trouwens dan de Viva Glam Gaga van vorig jaar, maar dat zul  je hieronder nog beter kunnen zien. Ik draag maar weinig roze lipsticks, vooral omdat het met mijn licht getinte huid best lastig is een mooie tint te vinden die niet al te koel van kleur is. Nicki is echt een mooie kleur roze, die op de foto misschien nog wat meer roze oogt dan in het echt. De lipstick is redelijk goed gepigmenteerd, deze heeft een satijnen (licht glanzende) finish en draagt, zoals alle MAC lipsticks, prettig op de lippen.


Om een goed beeld te geven van de kleur heb ik natuurlijk ook nog een foto van mijn complete gezicht, met MAC Viva Glam Nicki lipstick. Onder de lipstick heb ik trouwens ook de lip conditioner op, maar dat zie je natuurlijk niet, tijdens het aanbrengen van mijn make-up breng ik altijd eerst een transparante lipbalm op, na mijn dagcreme. Zo is ook de basis van de lippen in elk geval goed voor elkaar.

Toen het artikel over deze nieuwe MAC Viva Glam producten verscheen, merkten verschillende lezers op dat deze kleur wel erg leek op de vorige lipstick van MAC Viva Glam, Gaga. Maar niets is minder waar, Gaga is veel lichter en ook veel koeler van kleur, ze lijken echt totaal niet op elkaar. Was je niet zo''n fan van Gaga (dat was ik eerlijk gezegd ook niet zo), dan raad ik je aan om snel eens te gaan kijken naar Nicki, grote kans dat je die wel heel mooi vindt!

boven Nicki & onder Gaga
boven Viva Glam Nicki en onder Viva Glam Gaga

De nieuwe MAC Viva Glam producten liggen vanaf vrijdag 2 maart 2012 bij alle MAC counters en winkels, ze zullen gedurende een jaar in de vaste collectie opgenomen worden en zijn dus het hele jaar door te koop. Bij de MAC counters vind je trouwens ook nog andere, eerdere MAC Viva Glam lipsticks en lipglosses, dus mocht dit niet jouw kleur zijn, dan kun je daar altijd nog een kijkje bij nemen! Ook in de online shop van De Bijenkorf kun je de lipstick & lip conditioner kopen, kijk snel even rond in de MAC shop bij De Bijenkorf!
En zoals ik al eerder vertelde, de totale opbrengst van de verkoop van alle MAC Viva Glam producten komt ten goede aan het MAC AIDS fund!

Wat vind jij van deze roze lipstick? Is het geen beauty? Ben jij van plan om iets van MAC Viva Glam te kopen?

Deel dit artikel
Back to top