Nieuws

Win 8 dagen lang om 8 uur een parfumvrije Elizabeth Arden 8 hour cream skin protectant!

Vanaf vandaag geven we dagelijks twee keer een van onze meest favoriete producten weg, de Elizabeth Arden Eight hour cream skin protectant fragrance free. Deze nieuwe, parfumvrije versie van de befaamde Eight hour cream moet iedereen eigenlijk in huis hebben, perfect om droge lippen te voorkomen, geweldig tegen droge, rode en ruwe plekjes op de huid. Echt een product dat onmisbaar wordt voor de hele familie! Iedere dag geven we om 8 uur ''s ochtends één exemplaar weg via Twitter en om 8 uur ''s avonds geven we er één weg via Facebook.

In het artikel van gisteren over de Elizabeth Arden Eight hour cream range heb je alles kunnen lezen over deze nieuwe versie, als je nooit zo''n fan was van de ietwat medicinale geur van de Eight hour cream, dan is dit echt een uitkomst!

Hoe maak jij nu kans op 1 van de 16 exemplaren van de Eight hour cream skin protectant fragrance free t.w.v. EUR 34,29? 

  • volg ons op Twitter (@mrsbeautyscene en/of @beautysceneNL) en word fan van onze Facebook pagina
  • iedere ochtend om 8 uur verschijnt er een tweet op onze Twitter accounts, RT (ofwel stuur door) dit berichtje voor 20.00 uur ''s avonds en wie weet ben jij de gelukkige Twitter winnaar op die dag!
  • iedere avond om 20 uur verschijnt er een post op onze Facebook pagina, like & share dit berichtje voor 8.00 uur de volgende ochtend en wie weet ben jij de gelukkige winnaar op Facebook die dag!
  • we maken de winnaars iedere dag bekend op Twitter en/of Facebook, de winnaars moeten hun adres z.s.m. aan ons doorgeven
  • je mag meerdere keren meedoen, maar per persoon kun je tijdens de win-actie maar 1 exemplaar winnen
  • de adressen worden aan het einde van de win-actie (op 9 maart 2012) doorgegeven aan Elizabeth Arden en zullen door hen worden verzonden aan de winnaars
Doe jij ook mee? Heel veel succes!
Deel dit artikel
Back to top