Nieuws

Shop/cook MAC - de musthaves - column van MAC's Elke Willemen

Sinds vorige maand hebben we een nieuwe columnist op Beautyscene en daar ben ik behoorlijk trots op. Elke Willemen, senior make-up artist bij MAC cosmetics Benelux gaat iedere maand een stukje schrijven waarin zij haar tips en trucs met ons deelt. De tips zullen vooral toegespitst zijn op de nieuwe producten & collecties die binnenkort uitkomen, vandaag is zul je meer te weten komen over de Shop/Cook MAC collectie en natuurlijk vergeet Elke de schattige MAC Vera collectie niet!

Life 4 U, Koffietijd, 24 kitchen, Herman den Blijker (mijn tent is top), Sergio Herman, Nigella Lawson, Masterchef, Gordon Ramsay, Jamie Oliver…

Het kookgebeuren is alom vertegenwoordigd, koken is hip, denk maar aan programma’s zoals Koffietijd, 24 Kitchen, Masterchef. Bekende koks zoals Gordon Ramsay, Jamie Oliver zijn niet meer weg te denken van onze beeldbuis en zijn inmiddels echte sterren. Koken is een passie geworden voor velen, maar wat steeds belangrijk is, is ‘to look delicous when whipping it up!’ Als jij je goed voelt in je vel, straal je dit uit, in alles wat je doet.

Ook bij het shoppen willen we er stralend uitzien, denk maar aan de vaak minder flatterend licht in paskamers, dan willen we toch wel mooie make-up op hebben. We love to shop! Het is een ‘gotta-have-it’ tijdperk geworden en liefst nog nu meteen! Of we nu gaan shoppen voor een afwasmiddel of een diamanten ring, shoppen is een hobby voor velen..

In de nieuwe collectie Shop/Cook collectie van M.A.C die a.s. zaterdag 3 maart 2012 in de winkels ligt, komen onze heerlijk smakelijke watermeloen geurende Tendertones terug, Dé ideale mix van een beschermende lipconditioner en een lipgloss voor de zonnige dagen. Subtiel met groots impact, af en toe durf ik zelfs de Hush, Hush Tendertone op mijn oogleden aanbrengen als glossy finish, instant sensuele trendy oogmake-up. Ook de Kissable Lipcolours zijn er weer, een mooie sterk gepigmenteerde gloss, die een liefelijk kusje op een zonnig terras helemaal overleeft.

Zoals we experimenteren in de keuken,  je kookt met verschillende kleuren, smaken, texturen,.. zo kan je ook experimenteren met je make-up. De oogschaduwpaletjes nodigen uit om eens iets anders te proberen, spice it up met een intenser kleuraccent aan te brengen.

De lente komt eraan, dan denken we aan kleurige bloemen, vlinders, misschien zelfs aan een lieveheersbeestje, zo komen we bij de collectie van M.A.C & Vera, die op 10 maart 2012 bij de counters zal verschijnen. Vera Neumann is het icoon voor de 50’s zijden sjaals die o.a. gedragen werden door Grace Kelly en Marilyn Monroe. Ze haalde haar inspiratie ook uit de vrolijke vormen en kleuren die je in de lente ziet. De Pearlmatte Face Powders met Vera’s trademark: the ladybug ofwel een lieveheersbeestje, deze velvet zachte poeder voelt enorm zacht aan, is heel makkelijk te blenden, je kan deze zowel als oogschaduw, als highlighter of als blusher aanbrengen.

ways to wear a Vera scarf

En nog leuk nieuws: de Pearlglide Intense Eye Liner zit ook in deze collectie en blijft vast in de collectie! Jeeej! Have fun en ‘bon appétit’!

Je kunt de producten van MAC uitsluitend kopen bij hun eigen counters en winkels of in de online shop van De Bijenkorf, zeker een aanrader! Wil je meer informatie over MAC, neem dan eens een kijkje in ons overzicht van de MAC collecties.
De Shop/Cook MAC collectie is inmiddels ook te koop in de online shop van De Bijenkorf, zorg dat je er snel bij bent, ik denk dat de producten snel uitverkocht zullen zijn!

Meer informatie over producten van MAC Shop/Cook & Vera vind je in de artikelen die je hieronder ziet staan. Laten jullie ook nog een reactie achter voor Elke? Zal ze wel erg leuk vinden! En natuurlijk kun je haar ook vragen stellen, ze doet zeker haar best die te beantwoorden.

Deel dit artikel
Back to top