Nieuws

Guerlain Terracotta collectie 2012 - Sun in the city, vanaf 15 maart in de winkels

Verlangen jullie met ons toch eigenlijk ook wel naar de eerste, echte, warme zonnestralen van deze lente? Kan jouw bleke teint wel een kleurtje gebruiken en heb je geen zonvakantie in het vooruitzicht? Dan is er maar één oplossing, we gaan de zon in huis halen met de prachtige, nieuwe en bestaande producten van Guerlain Terracotta. Iedere lente kijken wij weer uit naar het mooie nieuws van Guerlain en ook dit jaar stelt Guerlain ons met hun "Summer in the city" terracotta collectie niet teleur. Kijken jullie even mee?

De muze van Guerlain, Natalia Vodianova, loopt op de promotie foto''s langs het prachtige Palais Royal in Parijs, gekleed in een hip rood leren strapless jurkje. Haar mooie zongebruinde huid is vast het resultaat van een lange middag op een zonnig terras met de nieuwe, beschermende producten van Guerlain Terracotta. Haar gezicht heeft mooie, licht glanzende accenten gekregen met de bronspoeders van Guerlain Terracotta, ogen zijn voorzien van een mooie kohlpoeder en de lippen hebben een prachtige glans en kleur.

De Guerlain Terracotta collectie "Summer in the city" bestaat uit een aantal bestsellers, die we al eerder gezien hebben, maar er zijn ook een aantal nieuwe producten en kleuren. De producten zijn soms zeer subtiel en soms heerlijk opvallend, ze hebben allemaal de geweldige, herkanbare Guerlain Terracotta geur met bergamot en mandarijn in de topnoten, jasmijn en ylang-ylang in de hartnoten, vanille en houtachtige noten in de basis. Na het opbrengen ruik je de geur subtiel terug, echt erg lekker.

Terracotta Summer in the city Poudre éclat metal attrap soleil EUR 60,59
Een glanzende highlighter met een metallic finish, bij de eerste aanraking lijkt het poeder cremeachtig, maar op de huid aangebracht merk je dat het toch een echt poeder is. Perfect om aan te brengen op jukbeenderen, schouders, decolleté maar ook plaatselijk bij de ogen en op het wenkbrauwbot.


Terracotta Light – Poudre Bronzante Légère EUR 45,46 in 2 nieuwe tinten 04 Sun Blondes  & 05 Sun Brunettes
Wil je iets meer dan alleen maar een bruin tintje, kies dan voor de Terracotta light, een mooie combinatie van verschillende tinten die een licht resultaat geven en een grauwe huid direct opfleuren.

Terracotta Sun Hydraterende zonnecreme met tan booster EUR 38,37 in 2 versies : Blondes SPF 30  & Brunettes SPF 15 Tube 110 ml

Iedereen weet inmiddels wel dat je de huid goed moet beschermen tegen de zon, gelukkig heeft Guerlain daar nu ook producten voor in hun Terracotta lijn opgenomen, er is een versie voor de lichte en een voor de donkere huid.

Terracotta Blush Illuminator « effet soleil » EUR 38,40 in 2 tinten 02 sunny pink  & 03 Spicy Coral
Terracotta Brush EUR 35,36
Om de bronzers mooie, egaal te verdelen is het wel nodig deze aan te brengen met een goede kwast, deze handige, intrekbare kwast is een prima exemplaar.
Naast de nieuwe Guerlain producten die je hierboven ziet, kun je ook nog de mooie 4 seasons bronzer in de collectie terugvinden, een handige combinatie van 4 tinten bronspoeder, die je het hele jaar door naar gelang kunt gebruiken. Heb je een ietwat droge huid en kunnen poeders weleens voor een minder mooie resultaat zorgen, kies dan voor een hydraterende bronspoeder.

Prachtige producten, waarmee jij de lente en zomer prima in kunt gaan, maar eigenlijk kunnen we de hele jaar door wel een beetje zon gebruiken, een bronzer is dan ook onmisbaar in mijn dagelijkse make-up routine, ik kan echt niet zonder! De Guerlain Terracotta bronzers zijn zeker favoriet, mede door de heerlijke zonnige geur! 

De Guerlain Terracotta "Summer in the city" collectie zal vanaf 15 maart 2012 te koop zijn bij de Guerlain verkooppunten, kijk er zeker naar uit, de producten zijn weer heel erg mooi en ook zeer bruikbaar.

Dit weekend geven we een geweldig Guerlain Terracotta pakket t.w.v. meer dan EUR 250,00 weg aan één van onze lezers, dat betekent dat er iemand de complete nieuwe productlijn binnenkort al thuisbezorgd krijgt, is dat niet heerlijk? Hou onze website goed in de gaten en laat dit niet aan je voorbij gaan!
 
Deel dit artikel
Back to top