Nieuws

Estée Lauder op Paris Fashion week - Anthony Vaccarello FW 2012

Deze week was Estée Lauder voor de eerste keer aanwezig bij Paris Fashion week waarbij de beauty look, make up en nagels verzorgd werd voor de Fall/Winter 2012 show van Anthony Vaccarello. Één van Estée Lauder Global Spokesmodels, Joan Smalls liep op de runway in een mooie creatie van Anthony. De make-up look was werkelijk prachtig en de groen/zwarte nagellak ziet er veelbelovend uit, is het al bijna herfst? Estée Lauder Creative Makeup Director Tom Pecheux leidde een team van 15 make-up artists om een spectaculaire look te creëren voor de 30 modellen en nail-artist Christina Conrad en haar team team lakte hun nagels met Pure Color Nail Lacquer dat backstage getest werd. Kijk even mee...

Tom Pecheux aan het werk, ik ben vooral benieuwd met welk product hij de basis van de oogmake-up heeft aangebracht
Tom Pecheux, Estée Lauder Creative Makeup Director

over de look:

“Anthony’s collectie oogt magisch– heel sexy, extreem luxe, fris en heel jong. Al die elementen hebben mij geïnspireerd om een "Paris by night" look te creeëren. In deze look ligt de focus op het oog, deze look past perfect bij de jonge Parisienne, het is haar "signature" look. Anthony is een jonge ontwerper, daarom vond ik het ook belangrijk om de make-up jong en fris te houden."

Een kleine sneak peek van de producten die we waarschijnlijk deze herfst/winter 2012 gaan zien bij Estée Lauder
Facechart van de look, ik ben geïntrigeerd door de veervormige oogmake-up, wat mooi!

De nagellak op deze foto ziet er heel mooi uit, vrij donker groen/zwart, perfecte match ook met de jurk
Ogen:

“De focus ligt op de ogen – zwart met tipje bordeaux en vooral uitgevaagd, veel mascara! En ik heb een beetje gloss toegevoegd op het ooglid, voor de glamourous, maar niet-perfecte look" 
Lippen: “Ik heb een natuurlijke lipstick gebruikt, de look is zacht en heel mooi en bijna onzichtbaar."
Nagels: “De donkere groene kleur past perfect bij de luxeuze maar stoere ontwerpen van Anthony"

"De huid is mooi natuurlijk en fris, zo komt de donkere oogmake-up extra mooi uit, dit past prima in de sfeer die we deze winter zien. De nagellak is heel donker, bijna zwart, maar de groene glans reflecteert mooi het licht. Ik vind vooral de combinatie van chique en rebels erg mooi in deze kleur, de lichte metallic finish geeft de kleur een mooie glans."

De oogmake-up in close-up (zie ik daar de make-up een beetje creasen? Dat komt dus door te toevoeging van de gloss, dat blijft tricky!)
Makeup: Tom Pecheux for Estée Lauder
Nails: Christina Conrad for Estée Lauder
Photos: Courtesy of Estée Lauder


Deze look bevalt mij persoonlijk wel erg goed, ze vorm van de oogmake-up is intrigerend en natuurlijk een tikje gedurft, maar het staat het model toch wel bijzonder mooi. Ik kijk in elk geval uit naar de nieuwe herfstcollectie, dat nagellakje moet daar toch wel bij zitten zou je denken, op mijn wishlist staat deze in elk geval!

Deel dit artikel
Back to top