Nagel & Handen

Deborah Lippmann Spring 2012 - On the beach & Mermaid's dream

Jullie weten vast dat ik een fan ben van de mooie, luxe nagellakjes van Deborah Lippmann? Deze Amerikaanse dame, met dezelfde voornaam als ik, is een echte celebrity nail artist in haar thuisland. Haar lakjes zie je op de nagels van Lady Gaga, Beyoncé, Sarah Jessica Parker, Mariah Carey en Kate Winslet terug, om maar een paar namen te noemen. Haar lakjes zijn altijd trendsettend, ook tijdens fashionshows van grote designers zie je Deborah terug achter de schermen. Vandaag heb ik voor jullie de swatches van de allernieuwste lakjes van deze lente, kijk je mee?

Deze lente heeft Deborah ervoor gekozen om de kleuren van de zee terug te laten komen in haar lente-collectie. Prachtige, koele tinten die je direct doen denken aan de zee rondom een tropisch eiland. On the beach is een prachtige creme nagellak met een warme, turquoise tint die bijzonder mooi staat bij ietwat gebruinde handen. Ik ben werkelijk verliefd op deze kleur, die volgens mij echt "one of a kind is", ik kan mij zo snel niet zo''n kleur herrinneren, maar misschien moet ik mijn nagellakstash toch weer eens doornemen.
Mermaid''s dream is een glitternagellak met een licht turquoise basis, gecombineerd met blauwe, vrij grote glitters in een achthoekige vorm. De lak droogt vrij mat op, iets wat toch wel een beetje apart is.

Deborah Lipmmann Mermaid''s dream
- met flits - 2 laagjes zonder topcoat
- zonder flits - 2 laagjes zonder topcoat


Deborah Lippmann On the beach

- zonder flits - 2 laagjes met topcoat

- met flits - 2 laagjes met topcoat

 Het fijne aan de lakjes van Deborah Lippmann is dat zelfs de glitterlakjes een uitstekende dekking hebben (al zijn er enkele uitzonderingen), in de lakjes vind je niet een paar verdwaalde glitters rond, nee....ze zitten er bomvol mee. Maar ook de creme-lakjes zijn bijzonder fijn, goed gepigmenteerd, soepel lakkend, snel drogend en vooral de kleuren zijn heel erg speciaal. Hoe je ook zoekt, kleuren zoals je die bij Deborah Lippmann vind, die vind je ergens anders niet zo snel. Ik ben niet voor niets fan!
De nagellakken van Deborah Lippmann zijn ook vrij van formaldehyde, tolueen en dibutylftalaat en ze worden gemaakt van de beste ingrediënten. Naast het zorgen voor een bijzonder mooie kleur op de nagelsk, zorgen de lakjes ook nog eens voor mooiere en sterke nagels. Biotine, groene thee en het Aucoumea Klaineana extract (een natuurlijke hars uit West-Afrikaanse bomen) versterken en hydrateren de nagels en stimuleren daarnaast de groei van de nagel. 

De Deborah Lippmann nagellakken zijn niet goedkoop, maar door hun kwaliteit en exclusiviteit zeker hun prijs waard, je kunt de nagellakjes in verschillende luxe parfumerieën terug voor een bedrag van EUR 19,95.
Onze tips voor verkooppunten zijn Parfumerie La Bourse in Rotterdam, Babassu in Amsterdam en Celeste parfums in Den Haag, voor de overige verkooppunten kun je kijken op www.beautymusthaves.nl

Deel dit artikel
Back to top