Nagel & Handen

Color Club Take Wing collectie - review & swatches

Toen ik de Take Wing zomercollectie van Color Club ontving wilde ik meteen de kachel op 27 graden zetten, een bikini aantrekken en mijn enkellaarsjes verruilen voor een paar heerlijke slippertjes! Ik heb mij in kunnen houden en ben aan de slag gegaan zodat jullie een klein beetje kunnen meegenieten van deze prachtige hoogzomer collectie.
De fleurige zomercollectie bevat in totaal zes nagellakken met dezelfde finish. Deze finish is behoorlijk complex en bijna driedimensionaal. Op het eerste gezicht zou je zeggen dat de nagellakken licht metallic zijn, vervolgens zou je beweren dat de microglitters de overhand hebben en tot slot zie ik ook een levendige shimmer.
V.l.n.r: Sky High,Metamorphosis, Fly With Me, Daisy Does It, Sparkle And Soar en Wing Fling

De kleur hieronder zal naar alle waarschijnlijk een van de meest verkochte exemplaren van de Take Wing collectie worden. Metamorphosis is een teal blauwe nagellak met een groene twist. Mijn dochter zou het een zeemeerminnenstaart-kleur (dat is een mond vol!) noemen. De nagellak dekt prima in twee laagjes en is beeldschoon.

Sky High heeft net als Metamorphosis twee laagjes nodig voor een volledig dekkend resultaat. De midden helderblauwe nagellak bevat een mooie glitter en is zeer levendig. Kennen jullie Blue Curaçao? Dat is een drankje dat in mijn jongere jaren behoorlijk veel gedronken werd. Jeugdsentiment!
De Fly With Me variant is niet alleen prachtig om individueel te dragen maar is ook prachtig als topper over iedere andere nagellak (zelf zou ik voor licht-, donkergroen of zwart kiezen). Deze nagellak lijkt uit twee kleuren glitters te bestaan: goud en groen!

Deze zomer zien we wederom veel geelgekleurde nagellakken terug in de verschillende collecties, zo ook in de Take Wing collectie. De Daisy Does It nagellak bevat een licht en donker gele microglitter en dekt in tegenstelling tot de rest van de collectie in drie laagjes. Natuurlijk kun je de nagellak ook over een gele basis dragen. In dat geval is een laagje Daisy Does It voldoende.


Wing Fling
doet mij qua opzet een klein beetje denken aan de Disco Biscuit nagellak van Butter London. Echter bevat deze nagellak geen blauwe glitters. Het grote voordeel van deze variant is (naast de prijs) het feit dat de nagellak een prima dekking geeft in twee laagjes. 
Sparkle And Soar
is misschien wel het meest tropische lakje uit de Take Wings collectie. Deze oranje nagellak bevat niet alleen oranje microglitters maar ook donkergele exemplaren waardoor de nagellak van jouw nagels afspat! Ik lijk wel een beetje alsof ik een zwak heb voor alcoholistische versnaperingen (ik drink praktisch nooit!) want deze kleur doet mij denken aan een likeur genaamd Passoa!


De Color Club Take Wing collectie is een vrolijke, levendige en absoluut geweldige collectie met een prima houdbaarheid. Momenteel zijn de lakjes voor EUR 4,95 (per flesje) verkrijgbaar is bij Nailpolishfashion.nl.

Lezeressen van Beautyscene ontvangen 10 % korting op hun bestelling met code: BEAUTYSCENE. Op woensdag 7 maart bestaat Nailpolishfashion 2 jaar en daarom ontvang je woensdag de hele dag 25% korting op alle producten m.u.v. de nagellakrekken!   

Deel dit artikel
Back to top