Reviews

Review - Guess Seductive homme

Zelfverzekerdheid en daadkracht zijn eigenschappen die ik graag terugzie in een man. Daarnaast mag hij best een klein beetje speels zijn en wat dacht je van een flinke dosis charme? Volgens GUESS zijn dit eigenschappen die we ook terugvinden in de nieuwe Seductive Homme fragrance!

Deze maand introduceert Coty een mannengeur genaamd GUESS Seductive Homme. Deze geur is speciaal ontwikkeld voor de zelfverzekerde en charismatische man. Zo’n man die bij het binnenlopen van een kamer weet dat hij in het middelpunt van de belangstelling zal staan.
Tijdens de eerste aanraking met een herengeur wil ik een aantal noten niet ruiken, dat klinkt een beetje gek  maar aquageuren en mijn neus gaan nu eenmaal niet samen. Ook een zware en prikkelende citrusnoot (variant luchtverfrisser) is niet mijn allerbeste vriend. Seductive Homme doet mijn neus goed en opent door middel van een lichte, sensuele houtgeur vergezeld door topnoten zoals kardemom en roze peper.

De hartnoten (viooltjesblad en vertiver) in de geur maken deze warm, vol en uitnodigend om tot slot de basisnoten tegen te komen die het scherpe randje van de roze peper verzwakt. Deze ingrediënten weten de geur in samenwerking met onder andere sandelhout en musk een zeer licht oosters laagje te geven.

De flacon van GUESS Seductive Homme is stoer en bevat een magneet dop in gematteerd staalgrijs. Deze dop zien we ook terug bij geuren zoals Bleu de Chanel.

Even recapituleren: Deze hout geur is vol, aanwezig en geschikt voor (volwassen) mannen die weten wat ze willen. Wanneer ik mijn fantasie op basis van deze geur een profielschets zou laten maken kom ik op ‘mannelijke’ mannen terecht die op de werkvloer alsmede op het gebied van het verleiden gewend zijn te krijgen wat ze willen. Ik houd ervan!

Je vindt GUESS Seductive Homme in parfumerie en drogist vanaf maart 2012.

- GUESS Seductive Homme Eau de Toilette - 30 ml EUR 32,50
- GUESS Seductive Homme Eau de Toilette - 50 ml EUR42,50
- GUESS Seductive Homme Eau de Toilette - 100 ml €52,50
- GUESS Seductive Homme Shower Gel - 200 ml EUR 17,50
- GUESS Seductive Homme After Shave Balm - 75 ml EUR 32,50
- GUESS Seductive Homme Deo Body Spray - 150 ml EUR 17,50
  
 

Deel dit artikel
Back to top