Nieuws

Dior Addict Extreme - we gaan weer lipstick & nagellak matchen!

Als je zo oud bent als ik (oeps), dan is het je misschien wel bekend, heel vroeger was het namelijk gebruikelijk om de kleur van jouw nagels te matchen met de lipstickkleur. Niks geen turquoise, limegroene of alle-kleuren-van-de-regenboog-glitternagels....maar chique koraal, roze, oranje en rode tinten voor zowel lippen als nagels. Dior laat zien dat dit werkelijk prachtig kan zijn met hun Addict extreme lipsticks en nagellakjes, kijken jullie even mee?

Zoals je hierboven kunt zien heeft Dior 4 lipsticks gematcht met een nagellak, de lipsticks maken deel uit van een aanvulling van 12 kleuren op de bestaande Dior Addict lipstickrange die al uit 44 kleuren bestond. Ingewikkeld hoor...maar het komt erop neer dat er nu dus 56 Dior Addict lipsticks te vinden zijn in het assortiment van Dior (althans, dat maak ik hieruit op, ik heb ze persoonlijk niet nageteld).

De nieuwe kleuren: Incognito, Chérie bow, Silhouette, Plaza, Sunset boulevard, Black tie, Lucky, Avenue, Paparazzi, Riviera, Fireworks en Bellissima (niet op volgorde)

De Dior Addict Extreme lipsticks zijn, zoals Dior ze omschrijft, lipsticks met lef! Deze lipsticks combineren een zeer intense kleur met een extreme glans. Het zijn wel "echte" lipsticks, geen glosses in een lipstick verpakking en ze zijn dus ook behoorlijk gepigmenteerd. Prettig, want als je de mooie kleuren in de hulsjes ziet, dan wil je die kleuren natuurlijk ook wel terugzien op jouw lippen! Naast een goede pigmentatie zorgen ingrediënten als een combinatie van wassen, hyaluronzuursfeertjes met vuleffect en glansoliën voor een comfortabel gevoel.

Het gezicht van de Dior Addict Extreme is de prachtige Kate Moss, het icoon van Dior Addict en dit keer prachtig op de foto vastgelegd door David Sims!

De nagellakken die bij deze Dior Addict Extreme lipsticks passen zijn prachtig van kleur en stuk voor stuk geïnspireerd door namen en plaatsen uit de rijke Dior historie. Incognito is een chic grège, de kleur van de tijdloze Parijse chic, Lucky is genoemd naar één van de lievelingsmodellen van Christian Dior, Plaza heeft de naam gekregen van het legendarische Plaza hotel in Parijs en Riviera is genoemd naar het heerlijke vakantieoord voor de Parisiennes!

Incognito & Lucky
Plaza & Riviera

Durven jullie lipstick en nagellak al te combineren voor een ultiem chic resultaat? Of kiezen jullie toch liever voor het contrast? Je kunt uit de 12 nieuwe kleuren vast een mooi exemplaar kiezen, ik kies in elk geval voor Lucky, wat een geweldige kleur! Wim Thompson (Dior National Make-up Artist) geeft ons nog de volgende tip : "Als je wilt dat jouw tanden witter lijken, kies dan een kleur met een blauw-pigment, een koelere kleur dus! Draag je de lipstick tijdens het uitgaan of een etentje bij kaarslicht? Kies dan altijd voor een intensere kleur, in sfeerlicht worden warme kleuren namelijk geabsorbeerd en zijn ze minder opvallend."

De Dior Addict Extreme lipsticks & nagellakken zijn vanaf 14 maart 2012 te vinden bij de Dior verkooppunten, de lipsticks kosten EUR 31,50 per stuk en de nagellakken kosten EUR 23,50 per stuk.

Binnenkort zien jullie natuurlijk swatches van de producten voorbij komen, waar zijn jullie het meest nieuwsgierig naar? 

Deel dit artikel
Back to top