Blogs & Editorial

Maak kennis met Lianne, onze nieuwe junior redactrice

Leuk nieuws op de Beautyscene redactie! We hebben er namelijk een nieuwe collega bij waarmee we jullie kennis willen laten maken. Lieve Lianne komt de redactie vanaf vandaag versterken en gaat er, samen met Debbie & Wendy, voor zorgen dat jullie iedere dag nog meer leuke beauty artikelen kunnen vinden op Beautyscene. Natuurlijk zijn jullie heel benieuwd naar Lianne en daarom stelt zij zich zelf even aan jullie voor, kijk snel verder...

Lieve Beautyscene lezeressen,

Hoi allemaal! Ik ben Lianne. Misschien hebben sommigen van jullie me wel eens langs zien komen in de comments, ik ben namelijk een trouwe Beautyscene bezoeker. Daarom was ik ook meteen enthousiast toen Debbie een aantal maanden geleden op zoek was naar een nieuwe junior redactrice voor de site. En natuurlijk vind ik het ontzettend gaaf dat ik me nu aan jullie mag voorstellen - als de nieuwe Beautyscene junior redactrice!

Eerst iets meer over mezelf: ik ben achttien jaar en woon in een klein dorpje in het Groene Hart. Ik ben eerstejaars student Algemene Sociale Wetenschappen aan de UvA in Amsterdam, en daar heb ik het ontzettend naar mijn zin! Ik hoop dan ook gauw naar onze hoofdstad te verhuizen, samen met mijn vriend met wie ik al ruim drie jaar heel gelukkig ben.

Ik ben altijd al gek geweest op beauty, maar de laatste jaren is het enigszins uit de hand gelopen. Dagen kan ik vullen met het lezen van blogs en forums en het experimenteren met make-up. Nadat ik in oktober mee mocht doen met een gezellige Givenchy workshop van Beautyscene, wist ik het zeker: ik wil méér met beauty doen!
Heel tof dat dit nu kan, en dan ook nog voor Beautyscene! De komende tijd ga ik aan de slag om leuke artikelen te schrijven voor jonge meiden zoals ik. Ik zal dan ook veel aandacht geven aan mooie producten die ook nog eens betaalbaar zijn: de perfecte combinatie toch? Ook hou ik erg van het maken van mooie make-uplooks, dus die zullen jullie ook zeker voorbij zien komen.

Ik heb heel veel zin om te beginnen en ik hoop natuurlijk dat jullie mijn artikelen met plezier zullen lezen!

Liefs, Lianne

P.S. Jullie volgen natuurlijk @MrsBeautyscene en @Wenvers al op Twitter, maar ik zou het heel leuk vinden als jullie mij ook gaan volgen! Mijn account is @LianneSieverink en ik kan jullie beloven dat ik deze week al heel leuk beautynieuws heb om met jullie te delen. Morgen ga ik namelijk naar de uitreiking van de Holland Beauty Awards en uiteraard zal ik hiervan live verslag doen via Twitter! Zeker volgen dus, via @LianneSieverink of de hashtag #HBA! ;)

Deel dit artikel
Back to top