Reviews

Lekker groen - Born to Bio showergels

Born to Bio is een enorm leuk Frans merk met een heerlijk assortiment aan biologisch en ecologische beautyproducten. Het Born to Bio assortiment bevat een fijne serie showergels maar ook shampoos, gezichtsverzorging en pure (argan)olie. Vandaag vertel ik jullie meer over de showergels dus lees snel verder voor meer informatie.

De ingrediënten die worden gebruikt voor de Born to Bio producten zijn afkomstig uit de biologische landbouw. Dat is natuurlijk enorm fijn om te weten, maar het is net zo belangrijk te weten of de producten prettig in gebruik zijn en.. of ze lekker ruiken! Dat ga ik jullie natuurlijk vertellen!
Born to Bio Black & White Energy bevat extract van biologisch zoethout. Ik vind dit persoonlijk een lekkere energieke herengeur die mij in eerste instantie doet denken aan dropjes. Mijn zoon vindt vooral de naam Black & White interessant vanwege de associatie met Pokemon! De Green Energy variant bevat extract van biologische Ceder dat niet alleen groen maar ook een beetje aards en lekker mannelijk ruikt.

Born To Bio Mandarine is een lekkere frisse en fruitige variant die je meeneemt naar de zomermaanden, terwijl Rose Sauvage doet denken aan wilde rozen. Comfortbel, vrouwelijk en erg lekker!

Het allerleukste aan de Born to Bio showergels is dat er eigenlijk voor iedereen een geur is (maar waarschijnlijk meer dan een!) die passend is. De bovenstaande geuren zijn slechts een kleine greep uit het assortiment, want wat denk je van een Beurre de Karité, Bubble Gum Energy of Spicy Energy showergel?

Naar alle waarschijnlijk vind je het fijn om te weten dat de showergels die ik heb getest de huid niet uitdrogen en zorgen voor een licht romig schuim. Mijn kinderen zijn er net zoals ik dol op! Wil je meer weten over de Born to Bio showergels (EUR 6,95 - 300 ml) of wil je advies over groene producten? Neem dan snel een kijkje bij Time4Beauty.

Deel dit artikel
Back to top