Fashion

Verwen je partner eens op een andere manier & win zelf een kledingbon t.w.v. EUR 500,00

Advertorial

Zijn jullie al voorbereid? Deze zomer vindt het EK voetbal plaats en dat betekent dat wij ons vanaf 8 juni weer kunnen hullen in oranje jurkjes, tops en nagellak! Gezellige voetbalfeestjes, poules en vooral veel tv kijken! Misschien is jouw man of vriend een echte voetbalfanaat, dan moet je gewoon meedoen met de Hyundai Facebook actie, hij kan een compleet verzorgde reis naar het EK winnen en jij een kleding bon t.w.v. EUR 500! Dubbel feest dus, kijk snel verder!

Het Nederlands elftal wordt tijdens het Europees kampioenschap voetbal, dat deze zomer in Polen en Oekraïne wordt gespeeld, vervoerd in een fraaie oranje gekleurde bus van Hyundai. Op deze bus is niet alleen de Nederlandse driekleur te zien, maar ook een inspirerende slagzin. De vraag is alleen, hoe luidt deze slogan? Hyundai gaat op Facebook op zoek naar de mooiste slagzin en daar hebben ze jou voor nodig!

Met  de campagne Verwen je partner eens op een andere manier roept Hyundai alle vrouwen van Nederland op een spannende slogan te bedenken. Deelneemsters maken niet alleen kans op EK-tickets voor de kraker Nederland-Duitsland, maar komen ook in aanmerking voor een shoppingbon van liefst EUR 500. Kijk....en daar worden wij natuurlijk heel erg vrolijk van!

Tien winnaars

van de Hyundai Facebook sloganactie worden door Hyundai beloond met een volledig verzorgde retourvliegreis van Amsterdam naar Charkov in Oekraïne waar op 13 juni de voetbalkraker Nederland-Duitsland wordt gespeeld, inclusief topplaatsen in het stadion.

Ik ben zelf ook een keer naar het EK voetbal geweest, dat was een paar jaar geleden in Duitsland en dat was echt waanzinnig leuk om mee te maken, wat een feest! De volgende dag zijn we toen nog heerlijk gaan shoppen in Dusseldorf, maar ja, ik had niet zo''n bon van EUR 500 en niet zulke fijne plaatsen tijdens de wedstrijd.

Oranje make-upjes....om alvast in de stemming te komen!
Ik doe dus zeker mee, nu nog een goede slogan bedenken....weet jij er al één? Ga dan snel naar de Facebook pagina van Hyundai en doe mee! Natuurlijk mogen mannen ook meedoen!

www.facebook.com/hyundainederland
Deel dit artikel
Back to top