Nieuws

MAC Prime future NL release 14 april 2012

In het vaste MAC prep + prime assortiment vind je producten die de huid voorbereiden op het aanbrengen van make-up, de perfecte basis voor een mooie, langhoudbare make-up. Ik ben zelf een groot fan van de Prep + prime Skin, Vibrancy eye en de Transparent finishing powder. In april 2012 worden er twee nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd, waar ik toch ook wel erg nieuwsgierig naar ben. Lees je even mee welke producten behoren tot de Prime future collectie.

For spring, we are introducing two all-over face primers. Prep + prime Moisture infusion saturates skin with a concentrated boost of hydration, making it a unique hybrid between skincare and priming. Further upping the ante, the product that quickly became a backstage necessity – Prep + prime Skin Smoother. A velvety, skin-perfecting primer that instantly fills in fine lines and wrinkles, while softening the skin. Comes in a convenient compact for all your on-the-go moments.


Twee geheel nieuwe producten, de Prep + prime moisture infusion is een combinatie van huidverzorging en het voorbereiden op make-up, perfect als je een vochtarme huid hebt die wel wat extra hydratatie kan gebruiken. Het is geen vervanger van een dagcreme overigens, maar wel een fijne toevoeging als de huid het nodig heeft. De Prep + prime skin smoother lijkt mij een uitkomst, zeker als je hier en daar wat fijne lijntjes hebt die je best een beetje wilt verdoezelen, een product als dit vult ze als het ware, onzichtbaar, op waarna je er op normale wijze de make-up overheen kunt aanbrengen. 

Prep + prime Moisture infusion $ 40,00 (Nederlandse prijs nog niet bekend)
Prep + prime skin smoother $ 30,00 (Nederlandse prijs nog niet bekend)

Zoals jullie zien zijn de Nederlandse prijzen officieel nog niet bekend, maar ik schat zo in dat je er gewoon een euro teken voor kunt zetten en dat de prijzen dus resp. EUR 40,00 en EUR 30,00 zullen zijn. Natuurlijk gaan we de producten ook voor jullie reviewen, ik ben ook erg benieuwd naar de werking en het effect.

De producten van de MAC Prime Future collectie zullen vanaf 14 april 2012 te koop zijn bij alle MAC verkooppunten, ze blijven daarna deel uitmaken van het vaste assortiment. In de online shop van de Bijenkorf vind je nu ook al een ruim assortiment MAC Prep + prime producten, bekijk ze even hier.

Zijn jullie nieuwsgierig naar de MAC prep + prime producten? Ik wil ze nl. best eens aan jullie laten zien en wat meer over het effect vertellen! Ik ben er in elk geval fan van, jullie ook?

Deel dit artikel
Back to top