Nagel & Handen

Scotch Naturals lentecollectie - Spring is in the Air!

Scotch Naturals is een bijzonder leuk nagellakmerk op waterbasis. Dit is niet alleen een uitkomst voor dames met een nagellakallergie, maar ook voor diegenen die liever ‘lakken’ met een product dat vrij is van agressieve chemicaliën.

De Scotch Naturalslakken produceren geen schadelijke dampen of geuren en hebben een long lasting kwaliteit zonder de nagels te verkleuren. Deze lente introduceren zijn vier nieuwe kleuren die zorgen voor ultiem lente genot:

Op de eerste afbeelding zien jullie de wonderschone Paisly Martini nagellak op mijn nagels. Deze heerlijke fuchsia nagellak tovert direct een glimlach op mijn gezicht en zorgt voor instant vrolijkheid. Niet alleen bij mij trouwens, ook bij de mensen om mij heen. Deze nagellak staat garant voor een opvallende manicure.
  

Celtic Mix
is misschien minder opvallend qua kleur maar net als Paisly Martini een prachtige kleurvariant. In de basis van deze pale groene nagellak vind je een vleugje bruin terug en die combinatie zorgt voor een nagellak die de handen niet bleek maakt. Daarnaast ademt deze kleur lente uit: Madeliefjes, dauw, gras en krokussen!

De Scotch Naturals lakjes bevatten water, acrylpolymeer emulsie en niet toxische kleurstoffen. Voor het beste, langdurige resultaat wordt geadviseerd om de Scotch Base Coat (EUR 17,50) en On the Rocks Top Coat (EUR 17,50) te gebruiken in combinatie met een van de gekleurde lakken. Deze methode zorgt voor een goede hechting van de nagellak en een bescherming tegen krassen of beschadigingen.


De Scotch Naturals nagellakken kosten EUR 17,50 per stuk en zijn in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Pure Beauty Boutique.

Deel dit artikel
Back to top