Nieuws

Helder, transparant, natuurlijk - hannah Clear

hannah ontwikkelde een prachtige groene productlijn genaamd ‘hannah Clear’. Deze lijn is speciaal ontwikkeld op basis van uitsluitend plantaardige werkstoffen, zonder synthetische toevoegingen. Clear staat voor helder, transparant, natuurlijk en vooral zuiver!

De hannah Clear lijn is te gebruiken voor iedere huidconditie. De producten zijn ontwikkeld op basis van pure en natuurlijke werkstoffen. Deze allergeenvrije productlijn lijn is ontwikkeld conform indicaties van BDIH & Ecocert. Het volldeige Clear assortiment bevat vier producten: De Clear Cleansing oil, Pure Cream, Skin Conditioner en tot slot de Sparkling Spray.

De hannah Clear cleansing oil (EUR 34,00 - 50 ml)  is een zuivere hydrofiele olie. Deze is mengbaar met water en schuimt niet. Het basis ingrediënt is zuivere plantaardige sojaolie en sojaolie staat bekend om de reinigende eigenschappen. Verder is de cleansing oil verrijkt met antioxidanten. Je brengt een paar druppeltjes olie aan op de droge huid. Vervolgens breng je ook wat water aan op het gezicht. Masseer het mengsel even daar even in (je kunt het ook voor het verwijderen van oogmake-up gebruiken) om het vervolgens af te spoelen met warm water.


De formule van de Pure Cream (EUR 52,00 - 50 ml) is luchtig. De cream wordt snel door de huid opgenomen en ruikt nauwelijks. De pompflacon is prettig in gebruik en daarnaast is de structuur goed te doseren. De cream bevat onder andere jojoba en koolzaad en vitamine E, voelt lekker verkoelend aan en geeft echt een lekker fris gevoel op de huid. Het Product trekt snel in de huid en dat is behoorlijk handig wanneer je naast je verzorgingsproduct ook nog een foundation gebruikt.

De bijzondere Skin Conditioner (EUR 59,00 - 30 ml) kun je zien als een serum. De formule is niet alleen herstellend en regenererend maar zal ook de doorbloeding van de huis activeren. Het serum bevat onder andere de vitamines A, E en F, omegavetzuren en Golden Seaweed. De skin conditioner breng je dagelijks aan (enkele druppels) als kuur maar kan bij zeer vermoeide of vale huid ook dagelijks worden gebruikt. Het serum trekt snel in en zorgt voor en fijn en soepele huid.


V.l.n.r: Skin Conditioner, Cleansing Oil en Pure Cream

Er zijn producten die zorgen voor een effectieve crème opname. De Sparkling Spray (EUR 39,00 - 30 ml) is zo’n product. Deze werkt hydraterend, kalmerend en is allergeenvrij. Het product gebruik je vóór het aanbrengen van je dag verzorging en bevat een hoge dosering Aloë Vera. De Sparkling Spray heeft trouwens ook een licht matterend effect en door de toevoeging van de diverse antioxidanten, waaronder vitamine C, zorgt de spray voor een verhoogde bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Voor meer informatie en verkooppunten kunnen jullie contact opnemen met hannah SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of kijken op de website www.huidcoach.nl. Kun je niet wachten met aanschaffen? Bestel dan via de hannah webshop

Deel dit artikel
Back to top