Reviews

Debbie's aanrader - Maybelline The Falsies Flared mascara

Afgelopen week hebben jullie Wendy''s nieuwste aanrader op mascara gebied gezien, de LOOkX Ultra lash mascara. Vandaag is het de beurt aan mijn aanrader, de Maybelline The falsies volume express flared mascara. Ik test behoorlijk wat mascara''s en geloof mij maar als ik zeg dat ik niet altijd tevreden ben. Toch heeft deze mascara mij wel overtuigd, kijken jullie even mee naar mijn korte review en als bonus (*wink*) een FOTD!

Maybelline heeft over het algemeen prima mascara''s, niet voor niets worden hun mascara''s wereldwijd het meest verkocht. The Falsies Volume express Flared is de nieuwste toevoeging aan het Maybelline assortiment, er zijn nog drie andere versie''s : The Falsies Volume express, The Falsies Volume express waterproof en The Falsies Volume express Black drama.

De The Falsies flared heeft een iets anders gevormd borsteltje en dat maakt deze mascara zo prettig om mee te werken. Het borsteltje heeft een lepelvormige kant waarmee je alle haartjes van de wimpers goed kunt bereiken. De borstel is niet te groot en vooral niet te dik, hierdoor is er maar een kleine kans dat je mascara knoeit op jouw zorgvuldig aangebrachte oogmake-up. Als je het borsteltje een kwart slag draait, dan zie je de vlakke kant, hiermee kun je als het ware de krul in jouw wimpers duwen. 

Op de foto hierboven draag ik 1 laagje The Falsies Flared, het voordeel aan deze mascara vind ik dat al mijn wimperhaartjes apart worden gekleurd, het borsteltje scheidt de haartjes netjes en de formule zorgt er niet voor dat de haartjes aan elkaar gaan kleven. Het geeft een behoorlijk natuurlijk resultaat en dat vind ik persoon wel prima. De kleur is goed zwart en blijft dat ook de hele dag, de houdbaarheid is echtr goed en ik ben vooral erg blij dat de krul goed blijft zitten. Ik krul trouwens mijn wimpers wel met een wimperkrullervoordat ik mascara opdoe, The Falsies flared fixeert de krul prima.

Natuurlijk kun je prima nog wat meer laagjes aanbrengen als je dat liever doet en als je van jezelf mooie, lange, volle en gekrulde wimpers hebt, dan zal het resultaat vast nog mooier zijn! Helaas moet ik het doen met rechte, korte en lichte wimpers...alhoewel....na 2 weken Neu Lash gebruiken vind ik dat het best beter wordt! Wordt vervolgd.....

Vandaag heb ik na het maken van deze foto''s het Chanel oogschaduwpalette Eclosion (uit de Harmonie de printemps collectie) gebruikt i.c.m. de Bobbi Brown Caviar eye liner pencil, dit is het resultaat.


Op mijn wangen natuurlijk de Horizon de Chanel blush (mijn favoriet van dit moment, wat een prachtige blush) en op mijn lippen de MAC Tendertone Purring i.c.m. de NARS Multiple Orgasm.

De Maybelline The Falsies Volume express Flared mascara heeft een adviesprijs van EUR 14,99 en ligt al in de winkels, wat mij betreft zeker een aanrader, zeker door het handig gevormde borsteltje en de mooie fixerende formule, de mascara is niet waterproof!

Deel dit artikel
Back to top