Nieuws

Nieuw van NYC - Big bold mascara & High definition eye liner

Advertorial

Als ik twee make-up producten zou moeten opnoemen die iedere vrouw in haar make-up stash moet hebben, dan zou ik heel waarschijnlijk kiezen voor een mascara en een eyeliner. Zelfs op dagen dat je geen zin of tijd hebt om een uitgebreide make-up aan te brengen, gebruiken de meeste vrouwen toch nog een mascara en eyeliner. NYC brengt binnenkort een nieuwe mascara en een superhandige eyeliner stift uit, die een prima resultaat bieden tegen een heel fijn prijsje! Lees vooral even verder...

De NYC Big Bold mascara (EUR 3,99) is de nieuwste mascara van NYC en valt vooral op door zijn mega borstel. Met deze grote borstel breng je de Big Bold Mascara aan zonder klontjes en geef je jouw wimpers direct weelderige wimpers.

De formule van de Big Bold mascara bevat o.a. keratine en dat zorgt ervoor dat je bij het aanbrengen geen klontjes krijgt, maar juist mooi gedefinieerde wimpers. Met het grote borsteltje moet je misschien even leren omgaan (niet teveel bewegen....) maar als je het onder de knie hebt kun je duidelijk verschil zien tussen de normale, kleinere mascara borsteltjes. De Big Bold mascara zorgt voor mooie, volle en lange wimpers met een diepzwarte kleur.

Om een goede resultaat te krijgen is het altijd belangrijk om de Big Bold mascara op schone wimpers aan te brengen, zorg dus altijd dat je ''s avonds jouw mascara goed verwijdert. Voor het opbrengen van de mascara kun je dan nog de wimpers krullen met een wimperkruller, dat doe ik in elk geval altijd! En krijg je onverhoopt toch klontjes, haal die dan even weg met een schone mascara borstel (bijvoorbeeld van een oude mascara) of met een speciaal wimperkammetje.

Een goede eyeliner vinden is niet altijd eenvoudig, maar NYC heeft nu een hele handige eyeliner in stiftvorm in hun assortiment, de High definition eye liner (EUR 2,99). Nu zijn er natuurlijk heel veel verschillende soorten eyeliner (vloeibare, vaste, gel, potlood etc), maar een eyeliner in deze vorm is toch wel erg handig. Niet alleen zorgt de High definition eye liner snel voor een mooie strakke lijn (met een beetje oefenen tenminste), je hoeft daarnaast ook geen extra kwastjes aan te schaffen en kunt direct aan de slag. Of je nu een dun lijntje wilt boven het oog of all the way wilt gaan met een Amy Winehouse style eyeliner, met deze eyeliner stift kan het allemaal!

Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar deze twee nieuwe NYC producten en wil je zien wat voor een resultaat ze geven? Hou ons dan goed in de gaten, want binnenkort zien jullie o.a. deze twee producten voorbij komen in een video. In de video laten we dan natuurlijk ook zien hoe je op een simpele manier een mooie, strakke eyeliner aanbrengt!

De NYC Big Bold mascara (EUR 3,99) en de NYC High definition eye liner (EUR 2,99) zijn, net als alle andere NYC producten, exclusief te koop bij verschillende filialen van Kruidvat. Je maakt trouwens kans om de NYC Big Bold mascara te winnen op de Facebook pagina van NYC Nederland, meedoen dus!

Deel dit artikel
Back to top