Nagel & Handen

Shop/cook MAC nagellakjes - swatches

Vorige week hebben jullie de review gezien van de shop/cook MAC producten die ik toen in huis had,  de nagellakjes waren er toen nog niet bij omdat ik die nog moest binnenkrijgen van de Bijenkorf. Inmiddels heb ik ze binnen en wil ik ze zeker nog even aan je laten zien, de prachtige Kid Orange (favoriet van veel MAC make-up artists) mag zeker niet in jouw MAC stash ontbreken, kijk je even mee?

De lakjes van de shop/cook MAC collectie zijn voorzien van een kartonnen hoesje met een frisse print, je kunt het hoesje er simpelweg vanaf schuiven en dan vind je daaronder het standaard MAC nagellakdoosje terug. Wat mij betreft had de collectie best een speciale verpakking mogen hebben, maar dat komt vast nog tijdens de zomer collectie!

v.l.n.r. Kid Orange, Al fresco en Salad dressing

De lakjes zijn lekker fel van kleur, perfect voor het voorjaar en ze vrolijken direct jouw winterse outfit op zonder al te zoetsappig of snoeperig te zijn. Het zijn best pittige kleuren en daar hou ik wel van!

Kid Orange EUR 12,50 - een goed dekkende creme nagellak in een oranje-rode kleur die mij nog het meest doet denken aan een pitige peper! Ik ben fan en begrijp goed waarom er al zoveel fans waren van deze, eerder uitgekomen, kleur. Dekt in één laagje, maar op de foto draag ik er wel twee.
Al fresco EUR 12,50 - een behoorlijk transparante, mostergele kleur die op de foto lichter overkomt dan in het echt, een lastige kleur om te dragen naar mijn idee, zeker als je lichte handen hebt. De dekking is niet optimaal, na drie laagjes (zie hierboven) dekt de lak nog niet, jammer want de kleur is toch wel hot!
Salad dressing EUR 12,50 - een lekkere lichte turquoise tint die mij een beetje doet denken aan een lakje van MAC van vorig jaar (even de naam opzoeken), maar die was toch weer een tintje donkerder. Salad dressing heeft een tikje geel/groen in de kleur en oogt daarom wat frisser, de dekking is prima in twee laagjes.

Ik ben zelf toch wel een fan van nagellakken van MAC, je moet er misschien wel een beetje mee leren omgaan, vooral omdat het kwastje vrij smal is en de formule redelijk dun. De houdbaarheid is heel goed, natuurlijk wel gecombineerd met een goede base-en topcoat, maar die moet je natuurlijk altijd gebruiken, zeker bij nagellakken in gele en/of groene tinten, die kunnen de nagels nl. snel verkleuren.

Mijn shop/cook MAC lakjes komen uit de online shop van de Bijenkorf vandaan, daar kun jij ze ook nog bestellen, bestel je vandaag voor 19.30 uur, dan heb je jouw bestelling morgen al in huis! Handig!

Deel dit artikel
Back to top