Reviews

Dior Addict Extreme - Lucky lips & nails - review & swatches

Dior introduceert deze week de nieuwe Dior Addict Extreme lipsticks, samen met 4 prachtige nieuwe kleuren nagellak, passend bij 4 van de nieuwe lipsticks. Zoals je in ons eerdere artikel kon lezen, kunnen we dus weer nagels en lippen gaan matchen...of je kiest er juist voor om te mismatchen! Dat kan natuurlijk ook een leuk resultaat geven, beetje spelen met kleur is natuurlijk heerlijk nu de lente echt is begonnen. We hebben de swatches van 2 van lipsticks voor jullie, samen met de geweldige Lucky nagellak, als je van opvallen houdt is dat jouw kleur!

Zoals altijd zijn de lipsticks verpakt in strakke, zilverkleurige doosjes met daarop in rode letters Dior Addict, modern en chique verenigd in een strakke verpakking. De Dior Addict extreme lipsticks zijn eenmaal uit de verpakking vrij donker van kleur, ik dacht eigenlijk dat ze (eindelijk) eens hadden gekozen voor zwart, maar de kleur is toch nog heel donkerblauw. Wanneer zal Dior de overstap naar een echt zwarte verpakking gaan nemen?

Qua vorm zijn de Dior Addict extreme lipsticks niet anders dan de "normale" Dior Addicts, maar hebben dus een donkere huls i.p.v. een zilveren/transparante. Je ziet dus in één oogopslag dat je met de extreme versie te maken hebt! En extreem zijn ze, althans, voor Dior begrippen! De kleuren die ik in huis heb, Riviera en Lucky zijn behoorlijk pittig en zeer goed gepigmenteerd. 

links Riviera (koraal/oranje) en rechts Lucky (rood met een blauwe ondertoon)
links Lucky en rechts Riviera

Ik vind de Dior Addicts extreme lipsticks erg fijn, ze geven hun kleur perfect en eenvoudig af op de lippen, zijn zeer gepigmenteerd en geven de lippen een mooie glans. De formule is heel licht en daardoor voel je deze lipsticks vrijwel niet op de lippen, het lijkt alsof je niets draagt maar qua kleur kun je er echt niet omheen!
Ik heb de afgelopen week Riviera en Lucky afwisselend gedragen en ik ben echt fan geworden, de Dior Addict Extreme lipsticks voelen op mijn lippen aan alsof het een verzorgende lipbalm is, maar dan met een pittig kleurtje, ik ben echt fan!

Op de bovenste foto''s draag ik links Riviera en rechts Lucky

De nagellakjes die bij deze introductie horen zijn eigenlijk stuk voor stuk musthaves, de kleuren zijn misschien wel traditioneel, maar wel bijzonder mooi! Lucky is een mooie felrode kleur met een roze ondertoon, al is die niet overdreven opvallend. Op de foto lijkt de kleur van de lipstick en nagellak exact gelijk, maar op de lippen en nagels zie je toch wel verschil. Dat is misschien ook wel logisch aangezien de lippen natuurlijk mijn natuurlijke lipkleur als basis hebben. Lucky nagellak heeft trouwens een satijnen finish, geen hoogglans dus, maar die kun je uiteraard wel toevoegen door een glanzend topcoat te gebruiken.

Dior Lucky (2 laagjes)

Tja, nu ik weet dat deze lipsticks en nagellakjes zo fijn zijn, sta ik toch wel op het punt om de andere drie setjes nagellak en lipstick te bestellen. Het is juist zo leuk om lekker te matchen! 

De Dior Addict extreme lipsticks blijven in het vaste Dior assortiment en kosten EUR 31,50 per stuk, de vier nieuwe nagellakken blijven ook verkrijgbaar en kosten EUR 23,50. Niet bepaald goedkoop dus, zeker de lipsticks zijn eigenlijk wel erg duur, maar ja...mooi zijn ze wel!

Deel dit artikel
Back to top