Reviews

Hebbedingetje! Twist & Pout lippenbalsems

Deze lente is het een must have in jouw handtas: de Twist & Pout lippenbalsem! Deze schattige lippenbalsem zijn niet alleen heerlijk voor op de lippen maar stiekem ook een mode accessoire en wat mij betreft de ideale sleutelhanger! De lippenbalsems zijn verkrijgbaar in verschillende prints, dus kijk snel even verder voor meer informatie over deze leuke goodies!

De Twist & Pout  lippenbalsems zijn verkrijgbaar als single balm (EUR 7,95) of met een clip/sleutelhanger (EUR 9,95). De balsems bevatten een combinatie van olie, boter en UVA/UVB bescherming (SPF 20), ideaal voor de zomermaanden.

De lippenbalsem is fijn in gebruik, plakt niet en heeft een fijne licht fruitige smaak/geur. Ik sleep ‘mijn’ Layla overal mee naartoe. Ik ben namelijk iemand die altijd haar sleutels kwijt is (grote grabbeltas) en dit gezellige balletje valt lekker op in mijn tas. Nu maar heel hard hopen dat mijn dochter hem niet van mijn sleutels afhaalt, want ze vertelde al dat dit balletje wel heel leuk bij haar juwelendoosje zou passen..

Houd jij niet van roze? Geen probleem want er zijn meer dan dertig varianten van panterprintje tot en met simpel blauw. Namen als Tails of the Sea, Coral Arrangement en Very Upscale passeren de revue: Ik ben benieuwd welke variant jij kiest! Je vindt de Twist & Pout lippenbalsems bij Time4beauty!
 

Deel dit artikel
Back to top