Nagel & Handen

NOTD - China Glaze Polarized (Prismatics collectie)

De China Glaze Prismatics collectie is gearriveerd in Nederland en is hotter dan hot! Vooral op dagen waarop je ’ s morgens wakker wordt en een klein beetje glamour kunt gebruiken! Vandaag wil ik jullie een kleine preview geven door middel van een NOTD, zeer binnenkort volgt natuurlijk de rest van de collectie!


De zeskoppige China Glaze prismatics collectie (Ray-Diant, Polarized, Liquid Crystal, Full Spectrum, Optical Illusion en Prism) is enorm leuk en redelijk vernieuwend. Glitterlakjes zijn natuurlijk niet nieuw maar deze lakken hebben een zeer compacte structuur, glitters en holografische ‘effecten’. Klinkt dat niet spannend?
Op de bovenstaande afbeelding zien jullie de Polarized variant. Deze zilveren metallic nagellak heeft een mooie hoogglans en zit vol met roze, groene, oranje en blauwe microglitters. Ik draag slechts twee laagjes nagellak en zoals jullie zien is dat absoluut voldoende.

Zoals gezegd: Binnenkort zien jullie swatches en een review van alle kleurtjes voorbij komen, tot die tijd kan ik jullie melden dat de China Glaze prismatics collectie verkrijgbaar is bij Nailpolishfashion. De nagellakken kosten EUR 5,95 per stuk en met code BEAUTYSCENE ontvang je 10 % korting op jouw volledige bestelling, excl. verzendkosten.

Deel dit artikel
Back to top