Nieuws

Roses ultimes de Chanel - april 2012 in de winkels

Nu de lente op het punt van beginnen staat, is het moment toch echt gekomen om sombere en donkere winterkleuren op te bergen tot volgend jaar. De lentekleuren kunnen uit de kast en als je niets leuks meer kunt vinden voor op jouw nagels en lippen, dan heeft Chanel binnenkort een aantal mooie nieuwe Levres Scintillantes en Les vernis in hun Roses ultimes de Chanel collectie. Kijken jullie snel even mee?

De frisse promotiefoto van de Roses ultimes de Chanel geeft het prima weer, heerlijk ook dat mooie tweed jasje dat het model draagt, klassiek en toch jong. De Roses ultimes de Chanel collectie bestaat uit 6 nieuwe kleuren Lèvres scintillantes, de klassieke lipglosses van Chanel, maar ook de nagels zijn niet vergeten. Vier nieuwe kleuren nagellak, waarvan er drie deel gaan uitmaken van het vaste assortiment. Weten jullie trouwens dat de parelwitte Attraction last minute is toegevoegd omdat er zoveel vraag naar was na de Pret-a-porter show van lente/zomer 2012?


Lèvres Scintillantes EUR 25,50

van boven naar beneden 162 Surprise (limited edition), 164 Plaisir, 165 Volupté, 166 Amour, 168 Dèsir en 169 Jalousie
Le Vernis EUR 22,50
Attraction (limited edition) & Frisson

Distraction & Tentation
Een fijne uitbreiding van het assortiment van Chanel, fijn ook dat we dit keer niet naar de winkels hoeven te rennen voor de nagellakjes....alhoewel, Attraction is natuurlijk wel een limited edition. Denken jullie trouwens dat deze lijkt op Pearl Drop van een tijdje geleden? Snel maar eens vergelijken, net zoals Rouge Carat met Tentation.

De Roses ultimes de Chanel collectie zal vanaf begin april 2012 te koop zijn bij de vaste Chanel makeup verkooppunten, uiteraard zullen er binnenkort nog swatches van de producten bij ons te zien zijn. Welke lipgloss of nagellak komt er op jouw lente wish-of shoplijst?
Deel dit artikel
Back to top