Nieuws

Win-actie - win 1 van de 2 Essence & Catrice pakketten vol make-up & nagellak!

Hebben jullie het leuke artikelen over de Essence My base gezien dat Lianne vanmiddag heeft geschreven? Wat een leuke producten heeft Essence toch! Samen met Catrice is het toch wel een van de meest vernieuwende drugstore merken in Nederland, iedere maand zijn er wel weer leuke nieuwe producten te vinden. Het assortiment van beide merken is onlangs vernieuwd, vandaag geven wij twee leuke pakketten weg met daarin een mooie selectie nieuwe Essence & Catrice producten!

Op de foto''s hierboven zie je de Catrice en Essence producten terug, nieuwe nagellakjes, lipsticks, lipglosses, nagelstickers (binnenkort een leuke review van Wendy!), oogschaduws, heel veel mascara''s en nog veel en veel meer! Natuurlijk vind je ook de nieuwe My base primers terug waar Lianne zo enthousiast over is! En je kunt natuurlijk nooit genoeg mascara''s hebben toch? UIteraard kun je het grote pakket ook delen met andere make-up liefhebbers, zo hebben nog meer mensen er plezier van!

Hoe maak je kans op 1 van de 2 Catrice & Essence make-up pakketten:

of
  • volg ons op Twitter en stuur een tweet met bijv. de volgende tekst : Ik doe graag mee met de win-actie op @beautysceneNL om kans te maken op het make-up pakket van Catrice & Essence www.beautyscene.nl (let er op dat we geen tweets van je kunnen zien als je een account met een slotje hebt!)

Je mag uiteraard ook op beide manieren meedoen, maar je kunt maar één keer winnen. De win-actie loopt t/m zondag 18 maart 2012, je kunt tot die tijd meedoen en op maandag 19 maart 2012 maken we de twee winnaars per Facebook en Twitter bekend!

Doen jullie mee? Heel veel succes!

Deel dit artikel
Back to top