Nagel & Handen

Review en swatches - Catrice Million styles effect top coats

Hebben jullie de acht effect top coats uit Catrice de Million Styles collectie al gespot bij Kruidvat? Niet? Dan moet toch toch echt snel even langs een filiaal bij jou in de buurt gaan want de lakjes staan op dit moment in een apart display. Natuurlijk hebben wij de toppers even voor jullie getest, dus lees snel verder voor meer informatie en swatches!

v.l.n.r. No smoke without fire, Million dollar baby, Miss Money Penny en Shake it! Flake it!
v.l.n.r. Return of space cowboys, Godfather of pearl, Holo que tal?! en Have an ice day!

De Catrice de Million Styles top coats zijn leuk! Met slechts een enkele handeling tover je jouw nagellak om tot een spectaculaire nieuwe manicure waarmee je een paar dagen door kunt. In het assortiment vind je niet alleen een wonderschone flakie nagellak maar ook een variant met holografische microglitters, een parelmoer effect en een smokey variant. Kortom: tijd om de toppers even van dichtbij te bekijken!

Wendy heeft een aantal Million Styles top coats aangebracht op haar nagels, iedere keer met een andere achtergrond, kijk vooral even mee naar de swatches van de lakjes die zijn gebruikt heeft zonder de topcoats.

 
V.l.n.r. Nubar Strawberry, Color Club Lavendarling, China Glaze Aquadelic en China Glaze Electric Beat

C03 Miss Money penny

C07 ?Holo Que tal?

 
C08 Have an ice day
C02 Million dollar baby 


Debbie heeft de 8 top coats aangebracht op een aantal nagelwieltjes, telkens over verschillende basislakjes, die behoorlijk varieren in kleur en finish. Je ziet in de collages telkens het basislakje met daarnaast de swatches van de lak met de topcoats, op volgorde.

Ciaté Tweed and tails
OPI Red lights ahead...where?

Essie A crewed interest (salon)

Bourjois Noir de chine

Deborah Lippmann On the beach
Chanel Attraction

Op de fotocollages hierboven zien je telkens de volgende topcoats, elk met één laagje:

  • rij 1 : geen topcoat, No smoke without fire en Million dollar baby
  • rij 2 : Miss Money Penny, Shake it! Flake it! en Return of the space cowboys
  • rij 3 : Godfather of pearl, Holo que tal?! en Have an ice day!

Deze acht Catrice Million styles effect top coats hebben enorm leuke effecten en zijn een welkome aanvullig op jouw stash! LEt op want ze zullen slechts tijdelijk verkrijgbaar zijn. Je vindt de Million Styles limited edition vanaf half maart 2012 in de winkels van het Kruidvat en Trekpleister. De Million styles effect top coats kosten EUR 2,99 per stuk.

Deel dit artikel
Back to top