Reviews

Wendy's aanraders - Sacred Nature lijn van [ comfort zone ]

Hebben jullie ook producten in huis met een geur waar je simpelweg gelukkig van kunt worden? De Sacred Nature lijn van [ comfort zone ] is wat mij betreft zo’n lijn. Goed nieuws want deze is recentelijk uitgebreid met een tweetal heerlijke lichaamsproducten: De sacred nature cleansing oil en de sacred nature body butter.

De actieve ingrediënten van de producten uit de Sacred Nature lijn van zijn krachtig en zorgen samen voor een geweldige en comfortabele geur. Buriti olie zorgt voor een anti-oxidatieve werking, Vlinderstruikextract beschermt de cellen, gedestilleerd sinaasappelwater heeft een herstellende werking en karitéboter heeft een voedend effect.

Ik roep het wel eens vaker maar ik zou zo graag willen dat jullie de geur van deze producten gewoon even zouden kunnen ruiken door je neus tegen het beeldscherm aan te drukken. De geur is romig, vol, comfortabel. Een typische “There’s no place like home” geur. Ken je die momenten dat je op vakantie bent geweest, thuis komt en eindelijk weer in jouw oude vertrouwde, knusse bedje kunt slapen? Dat is het gevoel dat deze geur bij mij naar boven roept!
Laat ik eens beginnen te vertellen over een body olie die eigenlijk al een tijdje tot mijn favorieten behoort. De Comfort Zone Sacred nature body oil (EUR 65,00 - 200 ml) bevat een exclusief concentraat van biologische jojoba- en buriti-olie om de huid diep te voeden en om de vorming van striemen tegen te gaan. Je kunt deze olie als huidolie gebruiken maar zeker ook als massageolie. Buriti olie is rijk aan voedende vetzuren en Jojoba-olie en wordt geadviseerd tegen vroegtijdige huidveroudering en een droge huid, rimpels en striemen.

De romige structuur van de Sacred nature face body gommage (EUR 51,00 - 200 ml) is geschikt voor het gezicht en het lichaam. Het product bevat jojoba bolletjes om de huid glad te maken en is uitermate prettig voor de gevoelige en droge huid. Deze comfortabele scrub is tevens een voedend en beschermend masker: Laat het na de scrubsessie nog even een paar minuten zitten en jouw geluksgevoel is compleet.
Helemaal nieuw in het assortiment is de Sacred nature body butter (EUR 64,75 - 250 ml). Deze heeft een rijke en volle textuur die na het aanbrengen op de huid snel intrekt en zorgt voor een zijdezacht gevoel. De kostbare samenstelling van rijke natuurlijke ingrediënten zorgen voor hydratatie en een prachtige, gezonde huid. Zelfs wanneer deze zeer droog is. Must have!

Ook de Cleansing oil (EUR 30,00 - 230 ml) is onderdeel Sacred Nature lijn. Dit product is uitermate geschikt voor de droge en gevoelige huid en wordt gebruikt als alternatief voor showergel. Tijdens het aanbrengen op de vochtige huid veranderd de olie in een zachte mousse die de huid niet alleen reinigt maar ook hydrateert. Ook dit product bevat buriti-olie, vlinderstruikextract en sinaasappelwater.


v.l.n.r. body oil, body gommage en body butter 
 
Wanneer je een kijkje zou nemen in mijn badkamer dan zou je alle producten uit de Sacred Nature lijn zien stralen bovenop mijn kastje. Niet alleen omdat ze prachtig passen in de omgeving maar vooral omdat ik dol ben op de delicate werking en de comfortabele geur.  Misschien vind je het leuk om te weten dat de verpakkingen bestaan uit gerecycleerd plastic/glas en dat de doosjes zijn gemaakt met gerecycleerd papier in combinatie met inkt op waterbasis. Dit allemaal om de impact op het milieu te verminderen.
 
Comfort Zone heeft een prachtige website en een dito webwinkel, waar je zeker een keertje een kijkje moet nemen. Deze vind je op www.comfortzone.nl
Deel dit artikel
Back to top