Blogs & Editorial

Happy birthday, lieve Wendy!!!! Zingen jullie allemaal even mee?

Feest op de Beautyscene redactie, want onze allerliefste Wendy is jarig! Het feestje hebben we eigenlijk al gevierd, toen we voor de Inglot workshop van vrijdag gezellig tapas hebben gegeten. Maar....ik hou mij toch nog wel aanbevolen voor een lekkere cupcake of macaron, jullie ook? Goed, genoeg over mij, want vandaag staat er natuurlijk maar één persoon in "the spotlight" en dat is Wendy, ons jarig jobje! Lees even mee....

Onze Wendy maakt al vanaf het allereerste begin van Beautyscene (eerst natuurlijk nog bekend als Lushious Beauty) deel uit van de redactie en daar ben ik maar wat blij mee! Ze is niet alleen een kanjer van een redactrice, met een geweldige passie voor nagellakjes en groene cosmetica, ze is daarnaast ook nog eens een superlieve vriendin waar ik urenlang mee kan bellen, shoppen en mailen! Samen hebben we altijd lol, maar natuurlijk kunnen we ook voor serieuze zaken bij elkaar terecht! En tja, dan heeft ze ook nog eens de mooiste nagels van Nederland!

Vandaag is haar dag, ze heeft mijn cadeautjes vorige week al gekregen, maar wie weet wat er vandaag nog gebracht wordt (al is het wel lastig hoor, op een maandag jarig zijn....volgende keer beter plannen hè?)! Geniet van deze dag, laat je heerlijk verwennen door Arthur, Valentijn en Eden en maak nu eindelijk dat pakketje uit de USA open, ik ben zo benieuwd!

Feliciteren jullie Wendy vandaag ook allemaal even? Dat kan natuurlijk hier in een comment, maar een felicitatietweet is natuurlijk ook heel leuk, stuur die dan naar @wenvers
Om de dag vrolijk te beginnen, heb ik een heerlijk filmpje voor Wendy gevonden, wel helemaal afkijken natuurlijk en vooral de rest van de dag blijven zingen!

Deel dit artikel
Back to top