Fashion

Kiehl's opent hun 3e winkel en geeft 100 lipbalms weg!

Afgelopen week is de derde winkel van één van onze favoriete merken, Kiehl''s geopend in Nederland. Na hun flagshipstore aan de Hobbemastraat in Amsterdam en de store in store in de Bijenkorf in Amsterdam, is er nu ook een winkel in het cosmeticastraatje van Amsterdam, de Heiligeweg. Om dit te vieren heeft Kiehl''s een leuke actie bedacht, exclusief voor onze lezers, zij geven nl. op zaterdag 24 maart tussen 12 en 16 uur 100 van hun heerlijke lipbalms weg aan onze lezeressen!


Wendy en Lianne zijn vorige week samen even langsgeweest bij de net geopende winkel aan de Heiligeweg 53 in Amsterdam, wat ziet het er heerlijk uit! De sfeer van de Kiehl''s winkels is altijd heel bijzonder, het is een combinatie van huiselijk & wetenschappelijk, mede doordat de medewerkers altijd in een "doktersjas" gekleed zijn.
De medewerkers van Kiehl''s zijn uitstekend getraind en kennen de producten werkelijk van A tot Z, je kunt er dan ook altijd terecht voor een goed advies. 


Je moet dus zeker snel even langsgaan bij deze nieuwe Kiehl''s aanwinst en vergeet dan zeker ook niet alle andere make-up & cosmetica winkeltjes van de Heiligeweg te bezoeken, daar kun je als beautyaddict echt wel een dagje doorbrengen. De Heiligeweg ligt in het centrum van Amsterdam, het is een zijstraat van de Kalverstraat en ligt in het verlengde van de Leidsestraat, zeer makkelijk te vinden.

Kiehl’s nodigt de lezers van Beautyscene exclusief uit om op zaterdag 24 maart 2012 tussen 12.00 uur en 16.00 uur langs te komen in de nieuwe Kiehl’s Store op de Heiligeweg 53 in Amsterdam voor een gratis Kiehl''s lipbalm.
 De 1ste 100 lezers van Beautyscene kunnen deze uitsluitend ophalen op zaterdag 24 maart, tussen de genoemde tijdstippen en er geldt natuurlijk op = op, per persoon mag er maar één lipbalm worden opgehaald!


Om te bewijzen dat jullie ook daadwerkelijk lezers van Beautyscene.nl zijn, moet je onderstaande afbeelding uitgeprint meenemen naar de winkel of je laat deze zien op jouw smartphone, als je maar kunt bewijzen dat je een Beautyscene lezer bent! Natuurlijk mag je ook vragen of iemand anders de lipbalm voor je ophaalt, mits deze maar aan de voorwaarde voldoet! Wij raden je echt aan om de lipbalm op te halen, deze is erg fijn in gebruik en bevat ook nog eens een SPF6, altijd prettig tijdens de eerste zonnige lentedagen!

Gaan jullie zaterdag de heerlijke Kiehl''s lipbalm ophalen? Hou je ons dan even via Twitter op de hoogte? En een foto is natuurlijk helemaal leuk! Veel plezier ermee!

Deel dit artikel
Back to top