Nagel & Handen

Collistar Capri zomer make-up collectie - de nagellakjes

Op zo''n dag als vandaag pakken we direct even uit met wat heerlijke felle kleurtjes, tijd voor gekleurde broeken, vestjes, schoenen en jurkjes....natuurlijk gecombineerd met felle nagellakjes! Ik heb vandaag 4 nieuwe nagellakjes van het Italiaanse make-up merk Collistar voor jullie en wat zijn ze mooi! Kijken jullie even mee?

In de Capri make-up collectie combineert Collistar felle, bijna neon, tinten met brons, goud en warm roze, het kleurenpallette doet mij zeker denken aan een prachtige zomerdag. Je draagt een felgekleurde bikini, bent natuurlijk al een tikje bruin, ingesmeerd met een lekkere zonnebrandcreme- of olie, hebt leuke slippertjes aan en wat draag je dan nog meer? Natuurlijk, een Collistar nagelak! 

Er zijn 4 nieuwe tinten uitgekomen, kijken jullie mee naar de swatches?

Collistar nr. 73 Marc - donkere fuchsia creme nagellak, dekt perfect in twee laagjes, bij deze kleur denk ik aan een lekkere cocktail of een bolletje frambozen sorbetijs, jummie! Het is trouwens geen dupe van Chanel April!
Collistar nr. 74 Mintmilk - een licht turquoise creme nagellak, die prima dekt in 2 laagjes en mij erg doet denken aan Dior Saint-Tropez van vorig jaar
Collistar nr. 75 Ivy - felgroen, tussen creme en jelly in, maar wel met een zeer goede dekking, op de foto draag ik maar één laagje, er is ook een eyeliner in exact dezelfde kleur
Collistar nr. 76 Papaya - oranje, als een rijpe sinaasappel, prachtig! Deze heeft wel twee laagjes nodig om dekkend te zijn, ik vind de finish ook licht jelly-achtig.

De nagellakjes van Collistar lakken bijzonder fijn, hebben een vrij plat kwastje van een normaal formaat (niet al te smal en niet overdreven breed), drogen redelijk snel en zijn (met een goede base- en topcoat) behoorlijk lang houdbaar.  De lakjes kosten EUR 13,90 per stuk, de flesjes bevatten 10 ml nagellak en je vindt ze bij de vaste Collistar verkooppunten zoals Parfumerie Douglas en diverse zelfstandige drogisterijen/parfumerieën.

Mijn favorieten zijn de paarse Marc (zou dat zo zijn omdat ik mijn man ook altijd zo noem?) en de mintgroene/turquoise Milkmint, al is dat misschien niet echt een unieke kleur, ik hou er wel erg van! Welke vind jij de mooiste? De andere producten uit de Collistar Capri collectie komen binnenkort ook nog even voorbij!
?>
Deel dit artikel
Back to top