Reviews

Collistar Capri zomer make-up collectie - review, swatches en foto's

Gisteren hebben jullie de nagellakjes kunnen zien uit de Capri make-up collectie van Collistar, vandaag heb ik voor jullie de rest van de collectie in foto''s en swatches. Heerlijke felle kleurtjes, verrassende structuren en mooie glans, dat geeft wel een aardig "beeld" van de collectie, denk ik. Collistar is een behoorlijk populair merk in Nederland en dat is natuurlijk niet voor niet zo, kijken jullie mee?

De Capri collectie is prachtig om te gebruiken tijdens deze eerste lentedag, maar ook bij een warme, zomerdag kun je prima uit te voeten met de felle kleurtjes. Ook als dat minder jouw ding is, moet je zeker even verder kijken, er is namelijk voor ieder wat wils te vinden.

The weave silk effect blush & oogschaduw EUR 32,25
Mooie poeders die zowel geschikt zijn om te gebruiken als oogschaduw (dan gebruik je de drie kleurtjes apart met het bijgeleverde sponsapplicatortje) of als blush/highlihhter (dan gebruik je de handige blushkwast). De poeders hebben behoorlijk wat glans en de kleuren zijn mooi gepigmenteerd, ik vind vooral Amber Weave heel mooi als blush/highlighter, zeker als je, net zoals ik, een tikje donkerder van huid bent.

links Amber weave en rechts Rosy weave

Amber weave
Rosy Weave
Silk effect bronzing powder EUR 30,55

Wat is mijn make-up zonder een bronzing poeder? Helemaal niet compleet! Voor mij zeker een must en eigenlijk kan ik het iedereen wel aanraden, het zorgt direct voor een natuurlijke, zonnige tint. Natuurlijk moet je dan wel een goede kleur vinden, Collstar brengt twee nieuwe tinten uit die waarschijnlijk voor veel dames toch wel een beetje te donker zijn. Nu kun je ze best subtiel aanbrengen, maar als je erg licht bent, dan is zelfs de lichtste (Tobacco) wel te donker. De bronzer geven wel een mooi, mat effect en hebben slechts een klein beetje glans/schittering, dat heeft op zich wel een prachtig resultaat. Ik gebruik zelf nu de Tobacco en die kleur kan ik net hebben.

links 11 Tabacco en rechts 12 Caffè

Silk effect oogschaduw EUR 15,55

Mooie, zachte oogschaduws met een licht satijnen glans, de pigmentatie is goed, de kleuren swatchen exact zoals ze eruit zien in de verpakking. Blenden gaat prima, maar toch vind ik dat de turquoise kleur dan minder uitgesproken wordt, natuurlijk kun je altijd nog een laagje extra erop "duwen" om de kleur er wat meer uit te laten springen. De creme kleurige Avoria en taupe Tortora zijn musthaves als je houdt van een natural look!

v.l.n.r. 58 Turchese satin, 59 Avoria satin en 60 Tortora satin
Op de foto hierboven zie je links een combinatie van de 3 oogschaduws en rechts de groene Edera eyeliner
Professional eyeliner EUR 22,25

Hou jij wel van een opvallende oogmake-up? Dan zijn de knalblauwe- en groene eyeliners zeker wat voor je! De eyeliners hebben een heel fijn, haren kwastje dat de eyeliner heel precies opbrengt, het vereist wel een vaste hand, maar met even oefenen heb je dat vast snel onder de knie.
De Professional eyeliners zijn niet waterproof, dat is natuurlijk best jammer voor een zomer make-up collectie en de groene Edera vlekt nogal op de huid en laat een groene waas achter die pas na goed boenen echt weg is, een tikje een tegenvaller dus!

Blauw : 23 Mare | Groen : 24 Edera
Topgloss stick EUR 20,60

Fijne lipsticks die een prachtige glans op de lippen afgeven, de kleuren zijn goed gepigmenteerd, ze voelen licht op de lippen aan en hydrateren heel goed. De Topgloss sticks zijn nogal zoet van geur, daar moet je wel een beetje van houden. 

v.l.n.r. 15, Amarena, 16 Nudo, 17 Mandarino en 18 Granatina

De nagellakjes hebben jullie gisteren natuurlijk al gezien, maar voor de volledigheid heb ik ze nog even voor jullie bij elkaar gezet.

De Collistar Capri make-up collectie ligt momenteel al in de winkels, hebben jullie de producten al in het echt gezien? Neem zeker snel even een kijkje, er zitten zeker mooie producten tussen. Collistar vind je o.a. bij de filialen van parfumerie Douglas, maar ook bij goed gesorteerde drogisten kun je het Collistar schap vinden.

Deel dit artikel
Back to top