Nagel & Handen

Review en swatches - China Glaze Prismatics collectie

De zeskoppige China Glaze Prismatics collectie is leuk, lekker ijzig en past uitermate goed bij de pasteltrend van dit moment. De nagellakken hebben een compacte structuur, glitters en holografische ‘effecten’.

Een prisma wordt gebruikt om licht van verschillende golflengten in verschillende richtingen af te buigen. De lakjes uit de Prismatics collectie hebben hierdoor een holografisch effect en lijken qua structuur een klein beetje op de 3D Eye Candy collectie.

Ray-Diant, Polarized, Liquid Crystal, Full Spectrum, Optical Illusion en Prism is geven allemaal en prima dekking in twee laagjes. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een laagje over een basislak te dragen maar in principe is dat niet nodig. De nagellak is niet zo heel grof waardoor een top coat niet noodzakelijk is. Mocht je de houdbaarheid van je manicure willen verlengen dan is het natuurlijk wel handig om een top coat te gebruiken.

Afgelopen week hebben jullie de Polarized nagellak al even voorbij zien komen. Dit is een zilverkleurige glitternagellak met roze, blauwe, zilveren, en oranje glitters. Optical Illusion heeft een groene basis met daarin blauwe, oranje, zilveren en roze glitters.

Polarized:
Optical Illusion:

Ray-Diant
is de groen/goudkleurige glitternagellak uit de prismatics collectie. Deze variant bevat groene en gouden glitters en daarnaast ook blauwe, zilveren, oranje en roze glitters. Liquid Crystal heeft een midden blauwe basis met roze,  blauwe, zilveren en oranje glitters.

Ray-Diant:
Liquid Crystal:

Prism is een paarse glitternagellak met paarse glitters die versterkt worden door de aanwezigheid van blauwe, zilveren, roze en oranje glitters. Full Spectrum heeft een roze basis waarin zich roze, blauwe, zilveren en oranje glitters bevinden.

Prism:

Full Spectrum:
De China Glaze prismatics collectie is verkrijgbaar ibij Nailpolishfashion. De nagellakken kosten EUR 5,95 per stuk en met code BEAUTYSCENE ontvang je 10 % korting op jouw volledige bestelling, excl. verzendkosten.

 

Deel dit artikel
Back to top