Nieuws

Dior Addict Extreme nagellakswatches - nu compleet

Vorige week liet ik jullie al kennismaken met de nieuwe Dior Addict Extreme lipsticks en nagellakjes, maar toen had ik ze nog niet allemaal in huis. Addict als ik ben (is dat even toepasselijk?) heb ik ze toch allemaal maar in huis gehaald, jullie zijn toch ook wel benieuwd naar de swatches? En hou je vast, want vooral Incognito is prachtig, op Facebook liet ik deze al even zien en iedereen was verliefd, kijk snel verder!

v.l.n.r. Incognito, Plaza, Lucky en Riviera

Dior Incognito - een prachtige oudroze/beige kleur die prachtig neutraal is, kun of wil je geen felle kleuren dragen, maar hou je wel van een mooie manicure, dan is dit jouw kleur, geweldig!

Dior Plaza - een frisse fuchsia lak, met een meisjesachtige uitstraling, perfect voor het moment dat je wel wat vrolijkheid kan gebruiken, perfect als jouw handen of voeten lekker bruin zijn, een ultiem zomerkleurtje, al kan deze roze eigenlijk altijd wel!
Dior Lucky - een aparte combinatie tussen roze, rood en koraal, van alles een beetje en daardoor toch uniek te noemen. De kleur is prachtig, helder en fris, daardoor blijft de kleur jong en draagbaar voor iedereen, perfect als je liever kiest voor een meer klassieke, maar toch opvallende manicure
Dior Riviera - een kruising tussen oranje en koraal, behoorlijk opvallend, maar toch blijft deze Riviera lak nog classy, mede door de niet extreem glanzende finish, daar hou ik persoonlijk wel van bij dit soort tinten, een echte zomerkleur wat mij betreft

Zoals jullie weten zijn er bij de nagellakjes ook bijpassende Dior Addict Extremes lipsticks, of was dit nu eigenlijk andersom? Ik vind de lipsticks erg fijn, dat had ik natuurlijk ook al verteld in de vorige review, dus zal ik maar niet teveel in herhaling vallen. Natuurlijk heb ik de lipsticks nog wel even op de foto gezet.


v.l.n.r. Incognito, Plaza, Lucky en Riviera

De Dior Addict Extreme nagellakken zijn sinds vorige week te vinden bij de Dior verkooppunten, samen met de lipsticks. De nagellakjes kosten EUR 23,50 per stuk en de lipsticks EUR 31,50 per stuk, naast de hierboven getoonde lipsticks, zijn er nog 8 nieuwe kleuren.

Welke Dior nagellak is jouw favoriet?

Deel dit artikel
Back to top