Nieuws

Wat willen jullie weten over bescherming tegen de zon?

Genieten jullie ook zo van de eerste zonnestralen? Je bent niet de enige, ik heb gisteren ook heerlijk foto''s gemaakt in het zonnetje, niet alleen zorgt dat voor veel mooiere foto''s, het is natuurlijk ook gewoon erg lekker! Maar....we weten allemaal ook wel dat de zon ook een keerzijde heeft, de UVA & UVB straling van het zonlicht kan onze huid beschadigen en daar zitten we niet op te wachten! Weet jij precies hoe je jouw huid goed beschemt?

Wij schrijven al sinds februari 2009 artikelen, dat betekent dat we ook regelmatig artikelen hebben geplaatst over het belang van goede zonbescherming. Die kun je natuurlijk terugvinden, maar uiteraard willen we jullie opnieuw voorzien van goede informatie over het beschermen van de huid.

Wat zou jij nu willen weten over zonbescherming? Wil je weten wat er nu eigenlijk schadelijk is aan de zon? Of wil je simpelweg weten welke producten te kunt gebruiken? Zoek je fijne tips of wil je juist wat dieper ingaan op de ingrediënten in de verschillende producten?

Heb jij vragen over zonbescherming, stel ze dan bij dit artikel, wij verzamelen dan al jullie vragen en gaan ermee aan de slag! Op die manier komen wij erachter wat jullie willen weten en kunnen we al die vragen proberen te beantwoorden in de komende artikelen. De artikelen komen er in elk geval aan en met jullie feedback kunnen we die alleen maar completer maken!

Voorlopig kunnen we jullie nog even wijzen op de onderstaande, eerder verschenen artikelen, die kun je natuurlijk altijd alvast even doorlezen voor meer informatie en fijne tips! En natuurlijk begin je nu alvast met smeren!

Deel dit artikel
Back to top