Nieuws

Jonge huid - Weleda Iris Hydraterende gezichtsverzorgingslijn

Eigenlijk is het voor iedereen belangrijk om de huid van je gezicht goed te verzorgen met producten die speciaal zijn afgestemd op jouw huidtype, zo ook voor de jongere huid. De Weleda Iris Hydraterende Gezichtsverzorging is zeer geschikt voor de jongere huid en ruikt ook nog eens fantastisch. Lees verder voor meer informatie.

Gelukkig zijn rimpeltjes rond jouw twintigste levensjaar nog lang niet aan de orde maar op deze leeftijd heeft de gezichtshuid wel behoefte aan meer hydratatie. Iriswortels hebben het vermogen vocht op te slaan en dat is direct het sleutelwoord van de Weleda Iris Hydraterende gezichtsverzorgingslijn. De ingrediënten in de producten helpen de vet- en vochthuishouding van je huid in evenwicht te houden met als resultaat een sprankelende huid. De lijn bevat drie verschillende hydraterende producten.
De Iris Hydraterende Gezichtscrème Light kun je gebruiken als dag- en nachtcrème. Handig zo’n twee in een product, want dan pleeg je ook geen (extra) aanslag op jouw beautybudget. De lichte crème reguleert de vochtbalans, bevordert de zelfregulerende eigenschappen van de huid en beschermt deze tegen invloeden van buitenaf. De creme is overigens geschikt voor de normale tot gemengde huid en stimuleert de natuurlijke regulatie van de huid.

Heb jij een droge tot zeer droge huid, kies dan voor de Iris Hydraterende Dagcrème. Deze reguleert de vochtbalans van de huid en stimuleert de natuurlijke regulatie van de huid. Jojobaolie en hamamelis herstellen de vocht- en vetbalans terwijl sheaboter de huid glad en zacht maakt.

Naast de Hydraterende Dagcrème kun je gebruik maken van de Iris Hydraterende Nachtcrème. Deze reguleert net zoals de andere producten uit deze lijnde vochtbalans van de huid. De substantie bevat ook kamille en goudsbloem die de huid kalmeren.
Uiteraard is een dagelijkse reiniging net zo belangrijk als het smeren van een fijne hydraterende verzorging. Het Weleda assortiment bevat een gezichtsreinigingsserie met Hamamelis. De producten reinigen de huid mild en tot diep in de poriën en houden daarnaast de vochtbalans op peil. Het licht samentrekkende extract uit Hamamelis kalmeert en verzorgt de huid, en verfijnt de poriën. Gemak dient de mens en daarom kun je kiezen uit een Milde Reinigingsmelk (normale tot droge huid), Verfrissende Gezichtstonic en een 2-in-1 Reiniging.

  • Iris Hydraterende Dagcrème 30 ml - EUR 11,25
  • Iris Hydraterende Gezichtscrème light 30 ml - EUR 11,25
  • Iris Hydraterende Nachtcrème 30 ml - EUR 12,25
  • Milde Reinigingsmelk 100 ml - EUR 9,75
  • Verfrissende Gezichtstonic 100 ml - EUR 9,75
  • 2-in-1 Reiniging 100 ml - EUR 9,75

Meer informatie over de producten en verkooppunten van Weleda vind je op www.weleda.nl

Deel dit artikel
Back to top