Nagel & Handen

Verslag Trind workshop met onze lezeressen

Vorige maand hebben wij een geweldig leuke workshop gehad op het hoofdkantoor van Trind, samen met een heleboel lieve lezeressen. De perfecte gelegenheid om onze lezeressen kennis te laten maken met een van onze "holy grails" op het gebied van nagelverzorging! We hebben een heerlijke ochtend en middag gehad en wat hebben we met zijn allen veel geleerd van Suzanne van Trind! 

Op een koude, maar zonnige ochtend melden een grote groep dames zich bij het hoofdkantoor van Trind in Amersfoort. We werden gastvrij ontvangen door Suzanne van Trind, zij heeft ons de hele workshop begeleid en wat een leuke, spontane dame is dit! De groep winnaressen was natuurlijk erg nieuwsgierig naar Trind en ze stonden (of zaten) te popelen om van start te gaan!

Suzanne vertelde eerste hoe de nagel is opgebouwd en waar het stappen plan van Trind op gebaseerd is. Wisten jullie eigenlijk dat Trind een oer Hollands product is? Heel interessant om te horen dat de eerste flesjes Trind nail repair gewoon in de schuur achter het huis van de bedenker zijn gemaakt! Inmiddels worden de producten van Trind wereldwijd gebruikt in heel veel nagelsalons, het grootste deel van de productie gaat dan ook in grote containers ons land uit.

Iedereen moest tijdens de workshop natuurlijk aan de slag! Als eerste werd de Cuticle balm aangebracht (de eerste stap, de Cuticle remover werd overgeslagen i.v.m. de hygiëne), de nagelriemen ietwat losgemaakt met de manicuresticks en natuurljk werden de nagels met de buffervijl behandeld. Dat is een perfect middel om ribbelige nagels weer mooi glad te maken, maar gebruik deze zeker niet te vaak als je dunne nagels hebt (bijvoorbeeld na gel- of acryl nagels).

Om broze nagels weer sterker te maken is het hydrateren van nagels erg belangrijk, daarvoor heeft Trind de Nail Balsem ontwikkeld, een heel fijn product dat onmisbaar is als je mooie sterke nagels wilt hebben of krijgen. Nail Repair is de laatste stap in het Trind stappenplan en maakt de nagels veel sterker zonder ze al te hard te maken, ze blijven dus wel soepel. 

In de trainingsruimte van Trind stonden uiteraard alle Trind producten uitgestald, inclusief hun grote assortiment Caring Colors, gekleurde nagellakjes die de nagels niet alleen een mooi kleurtje geven maar de nagels ook verzorgen tijdens het dragen. De grote blauwe en groene potten van Trind horen bij hun Spa-lijn, een product lijn met hele grote potten verzorgingsproducten voor handen en voeten, deze producten zijn al jaren mijn favorieten, binnenkort zullen we jullie er meer over vertellen! Je vindt deze producten bij een aantal grote filialen van Parfumerie Douglas.

Na het eerste deel van de workshop was het tijd voor een heerlijk broodje & een drankje, prima verzorgd allemaal! Gezellig ook om iedereen even te kunnen spreken!
Als afsluiter bezochten we ook de productiefaciliteit van Trind die in hetzelfde gebouw gevestigd is, hier is tevens het magazijn en dat betekent dat we rekken, vol met Trind producten hebben gespot. Omdat Trind wereldwijd wordt verkocht, staan er ook rekken vol producten met stickers in andere talen, van Frans tot Russisch, leuk om te zien. We hebben ook gefascineerd gekeken naar een dame die honderden flesjes Nail Repair handmatig aan het vullen was, wat een werk!

Het leukste moment van de dag was misschien wel het moment dat iedereen haar geweldige goodiebag vol met Trind producten kreeg! Iedereen werd lichtelijk hysterisch toen ze doorkregen dat zijn het complete Trind verzorgingssysteem en de Trind lente lakjes in hun tas vonden, dat was een geweldige verrassing! Zien jullie alle vrolijke gezichten op de foto''s hieronder en hierboven?

Dankzij Trind zullen onze lezeressen nu weer gezonde en mooie nagels krijgen en houden, ik weet zeker dat Trind er heel wat fans bij heeft gekregen en dat is niet meer dan terecht! Dank je wel, lieve Suzanne van Trind, je hebt ons heerlijk in de watten gelegd, geweldig!

De producten van Trind kun je o.a. kopen bij Parfumerie Douglas, DA, Etos en verschillende drogisterijen, online kun je de producten kopen bij www.boozyshop.nl Wil je meer weten over Trind, bezoek dan hun website (www.trind.com) voor alle informatie of lees de verschillende artikelen die wij over Trind hebben geplaatst

Deel dit artikel
Back to top