Nieuws

MAC Tres Cheek collectie - NL release 7 april 2012

Na de winter kunnen onze bleke gezichtjes best een beetje kleur gebruiken, vind je niet? Wist je dat je snel een natuurlijk en fris resultaat kunt bereiken met een mooie blush? MAC heeft een prachtig, vast assortiment blushes, maar binnenkort hebben we zelf nog meer keuze als de Tres Cheek collectie (tijdelijk) in de winkels ligt. Zes nieuwe blushes, die stuk voor stuk draagbaar en prachtig zijn, dat wordt lastig kiezen! Kijk je mee?

Everyone loves when you blush. Fashioning your choices:
A new sextet of M·A·C blush powders. Go hip in bright red-orange, or add a glorious touch of peach, pink or lavender – each shade staying as bright and un-beige on the skin as it is in the palette. with a formula that’s seamlessly sheer and unabashedly buildable, what do you get?
a look that says Tres cheek!


De powder blushes van MAC zijn altijd mooi, goed gepigmenteerd en zeer langhoudend, de kleuren laten zich, over het algemeen, heel goed opbouwen en zijn dus zowel voor iemand met een lichte als een donkere huid geschikt. De nieuwe kleuren passen goed in het huidige kleurbeeld voor deze lente, geen zachte pastels, maar meer uitgesproken tinten die desondanks toch niet al te fel zijn en daardoor heel draagbaar. 

POWDER BLUSH EUR 19,00

  • Pink Tea - Neutral beige pink (satin)
  • Lovecloud - Bright mid-tone pink (satin)
  • Peony Petal - Bright blue pink (satin)
  • Modern Mandarin - Red-orange (satin)
  • Immortal Flower - Bright peach (satin)
  • Full of Joy - Lavender (frost)
Pink Tea
Lovecloud
Peony Petal
Modern Mandarin
Immortal flower
Full of joy

Wat mij betreft komen ze alle zes in mijn MAC stash terecht, maar ik heb dan ook een behoorlijke blush verslaving, zelfs als ik denk dat ik wel genoeg perzikkleurige blushes hebt, komt er altijd weer een mooie om de hoek! 
De MAC Tres Cheek collectie zal vanaf 7 april 2012 te koop zijn bij alle MAC verkooppunten, zoals altijd zijn de producten slechts tijdelijk te koop, op=op. MAC is o.a. te koop in de online shop van De Bijenkorf, maar ook in filialen van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Arnhem, Maastricht en Eindhoven. In verschillende filialen van Parfumerie Douglas is ook een MAC counter gevestigd.

Zeg eens eerlijk, gebruik jij ook iedere dag een blush? En wat vind je van deze nieuwe MAC blushes?
Deel dit artikel
Back to top