Nieuws

Testpanel oproep - Murad Redness therapy voor de zeer gevoelige huid

Regelmatig krijgen we op de redactie vragen binnen over het verzorgen van de gevoelige huid, dat is toch wel een van de meest voorkomende huidproblemen. Vandaag doen wij een oproep voor een klein (maar fijn) testpanel, waarin we op zoek zijn naar drie dames (of heren) met een extreem gevoelige huid. Het product dat zij gaan testen is de Recovery Treatment gel van Murad t.w.v. EUR 72,95, een product uit de speciale Redness therapy lijn. Lees even verder als je geïnteresseerd bent....

De Redness Therapy lijn van Murad is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid die snel en vaak reageert op bijvoorbeeld huidverzorging. Roodheid en gevoeligheid van de huid is een probleem waar vrij veel mensen mee kampen, niet alleen is het zeer zichtbaar maar het kan ook pijnlijk zijn voor iedereen die eraan lijdt.
De producten van de Murad''s Redness Therapy® lijn voorzien de huid van werkzame stoffen die helpen om de symptomen te kalmeren, verkoelen en tot rust te brengen. Maar de producten zorgen er ook op langere termijn voor dat de symptomen steeds minder vaak terug komen.

De productlijn bestaat uit de volgende producten : Soothing Gel Cleanser (EUR 36,95), Recovery Treatment Gel (EUR 72,95) en de Correcting Moisturizer SPF 15 (EUR 54,95). De producten richten zich op de volgende punten:

  • Verlicht verstrakking en prikken
  • Behandelt en voorkomt roodheid en gevoeligheid
  • Beschermt droge en geïrriteerde huid

Ik heb drie verpakkingen staan van de Recovery treatment gel, een dunne creme-gel die de gevoelige en rode huid na het reiningen direct verzacht en verkoelt. De vrijwel transparante gel zorgt er direct voor dat roodheid op de huid minder zichtbaar wordt. Na het gebruik van de Recovery treatment gel moet je de huid nog wel beschermen met een dagcreme (met SPF natuurlijk). 

Heb jij een extreem gevoelige huid, ben je misschien wel ten einde raad en wil je dit fijne product voor ons testen? Wij zoeken drie personen die dit producten een maand lang willen testen, waarna wij (uiteraard) wel een review van je willen ontvangen. Dit product kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt en ook de leeftijd van de testpersonen is niet belangrijk, wel zoeken we echt mensen met een gevoelige, rode huid.

Hoe kun je 1 van die 3 testpersonen worden?

  • stuur een mail naar winactie@beautyscene.nl o.v.v. Murad Redness met daarin (kort) een beschrijving van jouw huid, liefst met een foto erbij (niet voor publiciatie overigens), stuur ook altijd direct jouw adres mee!
  • doe dit voor maandag 2 april 2012, na maandag zullen we de 3 gekozen testpersonen een mailtje sturen en krijgen zij het product toegestuurd
  • na 4 weken gebruik dienen de 3 testpersonen, een review aan ons te sturen, waarin ze hun persoonlijke ervaringen met de Murad Recovery Treament gel met ons delen

Wil jij weleens van die rode, gevoelige huid af? Geef je dan zeker snel op! Meer info over de producten van Murad vind je via www.murad.nl
Deel dit artikel
Back to top