Nagel & Handen

FNUG lente 2012 nagellakjes - review & swatches

Kennen jullie het Deense nagellakmerk FNUG al? Sinds een half jaartje worden deze lakjes exclusief bij de winkels van Skins verkocht. Mooie, modieuze kleurtjes in een bijzondere formule met kaviaar, vitamine A, E & D. FNUG brengt ook seizoenscollecties uit, kijken jullie even mee naar de swatches van de lentelakjes?

De lente collectie van FNUG bestaat uit een combinatie van pittige pastels, waarvij Ballerina natuurlijk niet echt pittig genoemd mag worden, dat is een hele zachte roze. De dekking van de lakjes is prima, de formule is wel een tikje "jelly-achtig" en behoorlijk glanzend. Op de foto''s hieronder heb ik bij alle lakjes twee laagjes op, de lakjes zijn chip-resistant en langhoudend, zeker in combinatie met een topcoat.

FNUG Ballerina

FNUG A lister

FNUG Look book

FNUG Bandana
A lister en Look book lijken behoorlijk veel op elkaar, al heeft Look book toch wel veel meer roze. Ballerina is, zoals jullie kunnen zien, niet dekkend in twee laagjes, bij drie laagjes overigens wel, het is maar net waar je voor kiest. Bandana is een pittige blauwe tint met een vleugje paars en grijs, mooi bij een witte outfit of juist een lekker contrast bij een koraalkleurige look. De lakjes van de FNUG lentecollectie passen prima bij het modebeeld van deze lente en dat is ook precies war Charlotte van FNUG voor ogen heeft, het ontwikkelen van modieuze kleuren in een fijne kwaliteit.

De lakjes van FNUG bevatten zoals gezegd, kaviaar en verschillende vitamines, de eitjes zitten vol essentiële vetzuren en mineralen waardoor de nagels zelfs sterker en mooier worden. Uiteraard bevatten de nagellakjes van FNUG geen formaldehyde, tolueen en DBP. FNUG wordt exclusief verkocht bij de winkels en de webshop van Skins, de lakjes kosten EUR 15,00 per stuk. www.skins.nl
 
Deel dit artikel
Back to top