Reviews

Video - NYC Big bold mascara & High definition liquid eyeliner

Advertorial

Alweer een tijdje geleden liet ik jullie in een artikel kennis maken met de twee nieuwste producten van NYC, de Big bold mascara en de High definition liquid eyeliner. Vandaag heb ik voor jullie een filmpje waarin ik jullie laat zien hoe je deze aanbrengt en waarin ik jullie natuurlijk meer vertel over deze fijne, budget producten. Kijken jullie even mee?

Het resultaat is echt meer dan mooi, zeker als je bedenkt dat deze twee producten maar EUR 3,99 en EUR 2,99 per stuk kosten, geen geld natuurlijk. In het filmpje vertelde ik al dat de rest van mijn make-up ook van NYC is, zo zie je maar dat je echt niet altijd heel veel geld uit hoeft te geven om er toch leuk uit te zien.

De NYC High definition liquid eyeliner is prachtig zwart, zeer gepigmenteerd en kleurecht! De eyeliner droogt snel op en is na drogen mat, de eyeliner blijft de hele dag prima op zijn plaats en geeft niet af. De eyeliner is niet waterproof, maar kan wel een beetje vocht hebben, zeker zolang je niet wrijft blijft de liner best goed zitten.
De NYC Big Bold mascara zorgt zeker voor volume en lengte, is goed houdbaar en ook prachtig zwart, je wimpers zullen er zeker uitspringen!

De producten van NYC worden exclusief verkocht bij de winkels van Kruidvat, al vind je het NYC schap vooral bij de grotere filialen, voor de exacte verkooppunten kun je hier kijken. De NYC Big Bold mascara kost EUR 3,99 en de NYC High definition liquid eyeliner kost EUR 2,99, zeker aanraders voor deze fijne prijsjes!

Deel dit artikel
Back to top