Reviews

Win : L'Oréal Paris Youth Code Luminizer pakket t.w.v. EUR 45,00

Enige tijd geleden hebben we een artikel geplaatst over de nieuwe L''Oréal Paris Youth Code Luminizer producten, een heerlijk serum en dagcreme die ervoor zorgen dat de huid stralender en frisser oogt. Via de Facebook pagina van L''Oréal Paris was het mogelijk een sample aan te vragen, iets wat veel lezers ook hebben gedaan. Vandaag mogen wij 5 pakketten weggeven met daarin het Youth Code Luminzer serum en dagcreme t.w.v. EUR 45,00 per pakket. Wil jij meedoen?

Met het L''Oréal Paris Youth Code Luminizer serum kun je een doffe huid direct vaarwel zeggen, het serum zorgt er op milde wijze voor dat de dode huidcellen beter van de huid zullen verdwijnen zodat de huid direct gezonder en stralender oogt. Zeker als je het serum combineert met de L''Oréal Paris Youth Code Luminizer dagcreme zul je snel resultaat zien. De producten zijn prettig in gebruik en kunnen dagelijks gebruikt worden, de producten worden aangeraden vanaf de leeftijd van 25 jaar.

Je vindt de L''Oréal Paris Youth Code Luminizer producten momenteel bij de drogist, het serum kost EUR 23,99 (flacon 30 ml) en de dagcreme EUR 19,99 (pot 50 ml), een mooie prijs maar het is natuurlijk nog leuker om deze producten gratis te kunnen uitproberen. Dat kan geregeld worden, want wij geven 5 pakketten weg!Hoe maak jij kans op één van de vijf pakketten L''Oréal Paris Youth Code Luminizer die wij weggegeven?

  • zoek in dit eerdere artikel naar het antwoord op de volgende vraag : wat is het belangrijkste werkzame ingrediënt in de producten van Youth Code Luminizer?
  • stuur jouw antwoord, samen met jouw naam en adres voor dinsdag 10 april 2012 naar winactie@beautyscene.nl (vergeet niet jouw adres mee te sturen, incomplete inzendingen worden niet behandeld)
  • de 5 gelukkige winnaars zullen na 10 april 2012 een email van ons ontvangen, waarna de prijs aan hen wordt opgestuurd!
Doe jij ook mee? Heb je de samples toen ook aangevraagd en heb je ze inmiddels uitgeprobeerd? Natuurlijk kun je hier nog steeds een sample aanvragen, zeker even doen! Wat vind jij van de producten van L''Oréal Paris Youth Code Luminizer?
Deel dit artikel
Back to top