Blogs & Editorial

Lianne's beauty-ontdekkingen van maart 2012

Het is weer het einde van de maand, dus dat betekent natuurlijk een overzichtje van mijn absolute aanraders! Geen favorieten voor mij, maar wel mijn persoonlijke ontdekkingen op cosmeticagebied. Wat is helemaal te gek en moet je echt geprobeerd hebben? Dat zal ik je nu laten zien!

Soms kom je van die producten tegen waarvan je echt onder de indruk bent. Omdat ze geweldig werken of gewoon heel handig zijn. Of gouden beautytips waar je zelf misschien nooit op gekomen was, maar wat iedereen een keer zou moeten proberen. En natuurlijk mogen shoptips ook niet ontbreken…

Mijn eerste ontdekking van deze maand was een fijne haarverzorgingslijn van Guhl. Zoals jullie misschien wel weten (of vermoeden) ben ik niet bepaald een natural redhead en ga ik regelmatig naar de kapper om mijn rode haren bij te verven. Om de kleur tussen de verfbeurten mooi te houden is het natuurlijk van belang om je haar te wassen en te verzorgen met producten die speciaal geschikt zijn voor gekleurd haar. Het enige probleem: ik doe dat meestal niet. Mijn volumeshampoo en ik zijn namelijk onafscheidelijk. Tot nu toe kon ik maar geen fijne haarverzorgingslijn vinden die niet alleen goed voor mijn gekleurde haren is, maar mij ook mijn dagelijkse dosis volume bezorgt.
Daarom kwamen deze producten van Guhl als geroepen! Ik ben behoorlijk kritisch als het op haarproducten aankomt, maar de Kleurbehoud & Verzorgingslijn doorstaat mijn test glansrijk. Ik gebruik de shampoo (EUR 5,69) en conditioner (EUR 5,69) nu vrijwel dagelijks en het zorgt voor stralend en zacht haar, zonder het te verzwaren. En vooral dat laatste vind ik heel belangrijk! Wanneer mijn haar een extra boost kan gebruiken komen het Intensief Verzorgend Masker (EUR 6,99) en de Color Protect Creme (EUR 6,69) van pas. Het masker spoel je na drie minuutjes intrekken weer uit, maar wanneer je liever een leave-in product gebruikt is de Color Protect Creme ideaal. Deze hoef je niet uit te spoelen en zorgt ervoor dat de heerlijke geur van Goji-bessen de hele dag om je heen hangt. Oftewel, ik ben om en beloof mijzelf (en de kapper) plechtig om mijn gekleurde haren beter te verzorgen!

Over naar mijn tweede ontdekking: zoals jullie misschien weten ben ik een enorme fan van Lush. Minder enthousiast ben ik over het schoonmaken van mijn kwasten. Maar als je die twee dingen combineert is er een geweldige oplossing: zorg dat je kwasten naar Lush ruiken!Kies eerst je favoriete conditioner uit. Voor mij is dit American Cream, vanwege de geweldige geur van vanille en fruit. Doe vervolgens een klein beetje van de conditioner in een kleine reisverpakking met pompflacon. Op die manier kun je heel nauwkeurig doseren, wat heel handig werkt want a little goes a long way! Nadat je de kwasten hebt gewassen op de manier die je gewend bent, kun je voorzichtig met je vingers wat conditioner door de haren strijken. Na een minuutje intrekken spoel je het uit, waarna de kwasten nog wel een nachtje moeten drogen. Het eindresultaat mag er zijn: superzachte kwasten die een week lang naar Lush ruiken!
En tot slot, deze kon ik jullie gewoon niet onthouden: de Blush Horizon de Chanel. Misschien heb je hem al eerder gezien, deze lag namelijk al een tijdje in de winkels. Zo lang dat de lokale DA er blijkbaar vanaf wilde en hem afprijsde. Voordat ik verder ga, even een waarschuwing. Ga er even goed voor zitten. Ontspan, rustig adem blijven halen. Klaar? Daar kom’tie dan: ik heb deze blush met 50% korting gekocht, hij was afgeprijsd van 55 euro naar 27,50. Shocking! Natuurlijk is het alsnog een flink bedrag voor een blush, maar ik kon hem niet laten liggen. Jullie wisten me op Twitter te overtuigen en ach, soms verdienen wij vrouwen het gewoon om onszelf te verwennen met iets moois!

Het leuke is dat de DA Drogist zeer regelmatig dit soort acties heeft. Deze verschillen per winkel en zul je dus niet in een foldertje terugvinden. Ik raad je aan om regelmatig een kijkje te nemen in de winkel, want wanneer bepaalde kleuren of producten vervangen worden gaan deze vaak met een flinke korting weg. Juist high-end merken zoals Lancôme, Clinique, Estée Lauder en dus ook Chanel zijn met 20 tot 50 procent korting een stuk aantrekkelijker! Ook luxe parfums en gezichtsverzorging kun je op deze manier met een fijne korting verantwoord shoppen. Je moet maar zo denken: met 50% korting is het geen uitgave, maar een verstandige investering… Toch? ;-)

Dit waren mijn beauty-ontdekkingen van deze maand! Wat hebben jullie deze maand ontdekt op beautygebied? Vertel het ons en weet zie je jouw aanrader volgende maand wel terugkomen!

Deel dit artikel
Back to top