Nieuws

MAC Fashion sets collectie (Europa) NL release 5 mei 2012

MAC fans hebben vast en zeker zaterdag 5 mei 2012 al in hun agenda vrijgehouden, op deze zaterdag komen er maar liefst 3 verschillende MAC collecties uit! Gisteren hebben jullie alles kunnen lezen over Hey Sailor, de zomercollectie met speciale verpakkingen. Vandaag laat ik jullie een geweldige collectie zien waar ik heel enthousiast over ben, een collectie die alleen bestaat uit lipglasses, lipsticks en nagellakjes! MAC Fashion Sets bestaat uit setjes van lipglass, lipstick en nagellak, in de meest favoriete MAC lipstickkleuren, kijken jullie even mee?

Misschien hebben jullie het al gemerkt, het is weer helemaal hip om jouw nagellak en lipstick te matchen (dat schreef ik gisteren juist al in mijn blog voor Metromode.nl). Toen ik een klein meisje was en weleens bij de kaptafel van mijn oma zat, vond ik daar een setje rode nagellak en lipstick dat oma weleens opdeed als ze een feestje had! MAC gaat dus, net als Chanel en Dior, terug in de tijd en laat lipstick weer perfect matchen met nagellak. Ze hebben ervoor gekozen om hun meest succesvolle lipsticks (en een lippotlood) hiervoor als basis te gebruiken, geen echte nieuwe kleuren dus, maar eindelijk kunnen we onze favoriete MAC lipstick matchen met een nagellak of lipglass!

Ik heb voor het gemak de setjes even naast elkaar gezet, zo kun je goed zien of de kleuren goed overeenkomen. Ik heb een aantal setjes al in het echt gezien en ze zijn geweldig mooi! Dit zijn de producten die je vanaf 5 mei 2012, zolang de voorraad strekt, kunt kopen. De prijs van een MAC lipglass is EUR 17,50, een lipstick kost EUR 18,00 en een nagellak EUR 12,50 per stuk, je koopt de producten gewoon los, niet in een setje.

lipglass, lipstick & nail lacquer Impassioned

lipglass, lipstick & nail lacquer Morange
lipglass, lipstick en nail lacquer Myth
lipglass, lipstick en nail lacquer Rebel
lipglass, lipstick en nail lacquer Russian Red
lipglass, lipstick en nail lacquer Saint Germain
lipglass, lipstick en nail lacquer Spice

Zit jouw favoriet erbij? Over de hele wereld brengt MAC verschillende setjes uit, afhankelijk van de voorkeuren van dat land en/of regio. De kleuren die hier uit zullen komen, zijn de Europese kleuren, nogal logisch eigenlijk. In de USA, Azië en Zuid-Amerika worden andere kleuren uitgebracht, ik kan jullie niet exact vertellen welke kleuren, maar als je een beetje speurt op het internet kom je vast informatie tegen.
Handig dus om even bij een MAC counter te gaan kijken als je toevallig in het buitenland moet zijn, wie weet hebben ze daar juist wel jouw favoriet!

Sommige producten uit deze collectie maken deel uit van het vaste MAC assortiment, die blijven uiteraard beschikbaar, maar de andere producten zullen weer verdwijnen. Wil je de nagellakjes en/of lipglasses inslaan, aarzel dan niet en zorg dat je op 5 mei bij de MAC counter bent! Laten we hopen dat de online shop van De Bijenkorf de producten ook gaat verkopen, dat zou wel erg fijn zijn!

Wat is jouw favoriete setje? En welke kleur lipstick hadden ze hier nu ook goed voor kunnen gebruiken?

Deel dit artikel
Back to top