Blogs & Editorial

Behind the Beautyscenes - week 13

Gaven wij jullie eerder regelmatig een kijkje achter de schermen in een video, nu hebben wij, net zoals zussen Girlscene.nl & Ze.nl regelmatig een foto dagboek. Redactrices Debbie, Wendy en Lianne zijn regelmatig op stap om de laatste nieuwtjes uit beautyland voor jullie te vinden, natuurlijk delen wij ze graag met jullie! Kijken jullie even mee naar het verslag van de afgelopen week?
 
Wat een heerlijke zonnige week hebben we achter de rug! Dan is het wel weer even wennen aan de donkere wolken, koude wind en jasjes die we opeens weer aanmoeten! Gelukkig schijnt het zonnetje nog volop in dit overzicht van de week, kijken jullie mee?
Wendy:

Afgelopen maandag ging ik naar Corteo van Cirque du Soleil

Ik had daar ogen en oren tekort. In een woord: geweldig!
Mis-matchen? Nee hoor, ik heb daarna gewoon een groene broek aangetrokken *wink* #dior #waterlily

Cadeautje van een lief vriendinnetje

Sneak preview van de China Glaze Hunger Games collectie
Vorige week had ik toch echt een strakke paasboom met alleen maar kuikentjes...
Cosmopolitans bij Pour vous Moerenburg #ladiesnight
*Ohhhhh lola!*

Debbie:

Gaat bruin worden je niet snel genoeg? Dan combineer je een zelfbruiner gewoon met een beschermend product, dit zijn mijn favorieten!

Dit kon ik niet weerstaan, de Mad Men collectie van Estée Lauder. Besteld op Ebay omdat deze niet in NL uitkomt, slechte zaak! 

Op bezoek bij de Beauty Trade Special beurs, waar ik deze geweldige Decléor zonnelijn vond, de geur van de producten is echt goddelijk!

Mijn Madurodammertje was ook mee, zij vond de Orly nagellakjes het leukst!

Deze geweldige foto van onze Azrael maakte Bo, zo schattig met zijn tongetje!

Eindelijk, een fijne oogcreme met SPF, van Clinique!

Limited editions van Amor Amor en Noa van Cacharel, handig voor in de tas & natuurlijk ook leuk!

Interessante voedingssupplementen van Innéov, met de onderste ben ik vandaag van start gegaan, erg benieuwd!

Heerlijk product, The reparative body lotion van La Mer in een geweldige pompflacon! Zorgt dat de huid heel diep gehydrateerd wordt en blijft, de geur is geweldig! Must try!

Voordeel van thuiswerken! Op een zonnige woensdagmiddag gewoon even een uurtje in de jacuzzi met Sem :-)

Heerlijk, het paasassortiment is weer binnen bij onze plaatselijke AH

Eindelijk eens in de test, de producten van Uncover Skincare, de lijn van huidexpert & lieverd Jetske Ultee (www.uncover-skincare.nl)

Nog meer foto''s van Bo, nu kwam er een in de Hitkrant terecht, samen met BFF Roy! Check ook hun YouTube kanaal Mymovietapes!

Bij Pauw & Witteman was een dame te gast, heb je nog meer bewijs nodig dat je van teveel (onbeschermd) zonnen sneller oud lijkt? Ook zonnebanken is geen aanrader!

Op bezoek bij Dior, wat een schattige stoeltjes!

Werkelijk prachtig en op & top zomers, de Dior Croisette collectie! Vanaf 4 april in de prelaunch bij 20 Douglas filialen

Lunchen met @Fashiontweet en @promakeupstore, heel gezellig en heerlijk

Ik hou van deze witte beautyblender, nu met handige solid brush cleanser, binnenkort in een filmpje met winactie

Mooie, zachte kleurtjes van de OPI NYC ballet collectie, eind april in de winkels

Deze week twee keer in "de krant", donderdag in de normale Metro en vrijdag in de Metro Mode, wat leuk!

En weet je waarom? Ik ben sinds deze week een van hun vaste bloggers op Metromode.nl, mijn eerste blog staat al online, je vindt het hier!

Maar het beste nieuws van deze week kreeg ik vanmiddag, ik ben weer tante geworden van Ferron James! Helemaal geweldig, volgende week zeker een fotootje
Lieve lezeressen, willen jullie ook een keer dat er een leuke foto van jullie wordt opgenomen in deze rubriek, liefst natuurlijk een beetje beauty related? Stuur dan jouw foto via Twitter naar Debbie (@mrsbeautyscene) of Wendy (@wenvers), wie weet komen jullie dan ook een keer voorbij! 

Volgende week opnieuw een kijkje achter de schermen! Wil jij volgen wat wij zoal doen? Volg ons dan op Twitter, bovenaan het artikel kun je onze Twitter-accounts vinden door op onze namen te klikken.
Deel dit artikel
Back to top