Inspiratie & Tutorials

Lekker vrolijk - Oranje beautyproducten

Inspiratie kun je op ieder moment van de dag opdoen. Toen ik afgelopen week om 07.00 uur mijn gordijnen opensloeg toen stond ik een paar seconden ademloos te kijken naar de zon die opkwam en die was stralend, veelbelovend en knaloranje. Dat krijg je als je aan onze mooie kust woont! Kijken jullie even mee naar heel veel mooie oranje beauty producten?

Ik houd van oranje! Niet omdat ik nou zo koningsgezind bent maar oranje is zo lekker fleurig, jong, fris en fruitig. Tangerine gaat het deze lente en zomer helemaal worden dus zocht ik mijn favoriete oranje producten van de afgelopen periode even op:
De Avène Solaire Brede Zonnestick Gevoelige Zones SPF50+ (EUR 13,99) is een kleine maar zeer bruikbare stick waarmee je de gevoelige delen van je lichaam (neus, lippen etc.) kunt voorzien van een hoge SPF bescherming. Het formaat is lekker handzaam en past perfect in jouw tas!

Deze maand vind je de nieuwe Scandal’eyes (EUR 11,99) mascara in de Rimmel schappen. Rimmel belooft  schandalig lange en volle wimpers in een handomdraai. Het nieuwe borsteltje is werkelijk ENORM en zorgt ervoor dat elk haartje wordt voorzien van een laagje mascara. Tijd om te testen!

Een van mijn vaste oranje huisvrienden is de Body Shop Microdermabrasion Vitamin C (EUR 18,00 - 75 ml) gezicht scrub. Deze scrub bevat ultrafijne deeltjes waarmee je de huid van je gezicht een keer per week een zeer intensieve scrub sessie geeft. Het product zorgt voor een gladde huid en ruikt heerlijk fruitig.

Passoa! De mooie Sparkle and soar nagellak (EUR 4,95) is onderdeel van de De Color Club Take Wing collectie en is een echte eye catcher! Deze oranje nagellak bevat oranje en donkergele microglitters en geeft een prima dekking in twee laagjes.

De Human + Kind  All-in-one Body Oil (EUR 14,95 - 75 ml) is multifunctioneel en kan ingezet worden tegen striae en littekens. De olie bevat jojoba-olie, arnicaolie en zonnebloemolie en is is zeer zuinig in gebruik. Vitamine E helpt de huid te verstevigen en maakt deze lekker soepel. Heerlijk!

Alcina nagellakjes hebben een fijn kwastje en zijn deze lente verkrijgbaar in drie mooie kleurtjes. Palmbeach (EUR 8,95 per stuk) is onderdeel van de Kissed by Spring Collection en valt lekker op. Tangerine is het deze lente en zomer helemaal dus deze nagellak mag niet in jouw stash ontbreken.

De Essence Nail colour 3 nagellakduo’s (EUR 2,89) zijn onderdeel van het vaste Essence assortiment. Het Kiss on top of the rock (rood) en dancing in the street (oranje) duo is bijzonder mooi en de lakjes kunnen ook prima individueel gedragen worden. Twee vliegen in een klap!
Het Yes to Carrots Exfoliating en Soothing Facial Mask (EUR 12,95 - 50 ml) zorgt voor een vitale, schone huid met een frisse tint, door gebruik te maken van avocado, en mineralen uit de Dode Zee. De geur van dit masker is heerlijk, comfortabel en zo voelt de huid ook aan na gebruik.

Voor een frisse en stralende huid ben je bij Biotherm aan het juist adres. De Skin Ergetic Dagcrème voor de normale Huid (EUR 46,25 - 50 ml) ruikt heerlijk en heeft een comfortabele textuur. Het product bevat actieve extracten van fruit die zich te richten tegen radicalen. Stralende huid verzekerd.

Momenteel ligt de Essence Season of Extremes collectie (LE) in de winkels. De oranje (02) on the bright side nagellak (EUR 1,79) heeft een semi jelly finish en heeft wel een aantal laagjes nodig om een goede dekking te geven, desondanks is de kleur fantastisch en de prijs natuurlijk ook!

Wat zijn jullie favoriete oranje/tangerine beautyproducten op dit moment? Laat het ons even weten in de comments!

Deel dit artikel
Back to top