Nagel & Handen

Essie lente collectie Navigate her nu in de winkels - swatches & win!

Goed nieuws, nagellakfans!!! Sinds deze week staat het prachtige Essie display in de DA winkels, hebben jullie die misschien al gezien? Nog niet? Dan moet je echt zorgen dat je vandaag nog een kijkje gaat nemen, want wat een aanwinst voor Nederland! 99 kleuren nagellak, prachtige verzorgingsproducten en natuurlijk de nieuwste Essie Navigate her lente collectie, kijk snel verder voor swatches! Om dit te vieren geven wij de lakjes van de collectie gezellig weg via Twitter!De Navigate Her collectie bestaat uit 6 nagellakjes in pittige pastelkleurtjes gecombineerd met een pittige oranje, rode en roze tint, eigenlijk bouwt Essie haar collectie altijd op deze manier op, zo vind je er eigenlijk altijd wel een kleurtje naar jouw zin. De Essie lakjes die verkocht worden in DA en Etos zijn iets anders van kwaliteit dan de oorspronkelijke salonlakjes, die trouwens ook nog steeds bestaan. In dit uitgebreide artikel lees je er meer over.

Hieronder de swatches van alle kleurtjes van de Essie Navigate her lente collectie, ik heb op alle foto''s twee laagjes aangebracht, zonder topcoat.

Essie Navigate her (drugstore)

Essie Orange it''s obvious (drugstore)
Essie Olé caliente (drugstore)

Essie Tour de finance (drugstore)

Essie To buy or not to buy (drugstore)

Essie A crewed interest (drugstore) de minst dekkende van het stel, blijft een tikje streperig

De Essie Navigate Her collectie is tijdelijk verkrijgbaar, de lakjes kosten EUR 9,95 per stuk, net zoals de andere kleurtjes van Essie die je kunt vinden in het prachtige display.
Hieronder een foto van een display bij DA die ik via Twitter kreeg, ziet het er niet geweldlig uit?

bron foto @Jolandaaa (thanks!)
Heb jij de Essie display al gezien? Misschien heb je zelfs al iets gekocht, laat het ons weten, we zijn zo benieuwd!
Goed nieuws trouwens, we hebben een setje van de Navigate her collectie extra op de redactie, vanaf vandaag geven we de lakjes apart weg via Twitter! Volg @mrsbeautyscene dus en hou haar tweets in de gaten dit weekend!
Deel dit artikel
Back to top