Blogs & Editorial

Debbie's favorieten februari en maart 2012 (met filmpje)

Vorige maand heb ik mijn favorieten overgeslagen en eigenlijk kan ik dat natuurlijk niet maken, shame on me! Vandaag heb ik voor jullie een combinatie van een artikel met mijn favorieten van de laatste weken (februari & maart 2012), zowel in een artikel met foto''s als in een filmpje, dubbel plezier dus! Nou ja, hangt er natuurlijk helemaal af wat je leuk vindt, ik hou er wel van! Er staan echt heel fijne producten in, producten die hun kwaliteit in de afgelopen maanden zeker hebben bewezen bij mij, deze mogen blijven! Kijken jullie snel mee?

Laten we beginnen met het filmpje, daar komt alles voorbij, daarna kun je altijd nog even de foto''s bekijken en de tekst lezen, daar vind je ook de prijzen en verkooppunten van de producten die je ziet.

Geen echt verrassende favorieten misschien, deze merken vind je vrij regelmatig terug in mijn favoriete beautyproducten en dat is natuurlijk niet voor niets, ik ben echt fan! De Chanel Horizon blush (EUR 55,00) is echt geweldig mooi, die combinatie van roze en koraal, met highlighter maakt iedereen direct frisser en mooier, dat durf ik zeker te beweren! Chanel Distraction nagellak (EUR 23,50) ligt pas vanaf volgende week in de winkels, maar is een perfecte kleur oranje/koraal, niet voor niets heb ik in dezelfde kleur een jurkje en schoenen gekocht, echt zo''n prachtige kleur!

Burberry heeft prachtige en fijne lipsticks, de Burberry Devon Sunset (EUR 28,00) uit hun lentecollectie is een mooie combinatie van peach, nude en een heel klein tikje goud, een heerlijke kleur. De lipsticks zijn erg fijn om te dragen, de pigmentatie is heel goed, door de gelformule blijft de lipstick beter op de lippen en ceramiden werken anti-aging! Burberry Beauty wordt niet op veel plaatsen verkocht, momenteel alleen nog in de Douglas filialen in Den Haag, Laren, Arnhem en hun online shop.
Hou je van een mascara met een heel klein borsteltje? Dan is de Dior Diorshow New Look mascara (EUR 32,50) zeker iets voor je, deze in en in zwarte mascara zorgt al met een heel dun laagje voor mooie zwarte wimpers. Don''t overdo it, want dan kunnen de haartjes aan elkaar gaan kleven, less is more dus!
Gisteren hebben jullie al kunnen lezen dat Essie inmiddels ook arriveerd bij de winkels van DA en Etos, daar vind je ook de legendarische Essie Mint Candy apple nagellak, musthave voor de zomer en dat voor maar EUR 9,99!

Heerlijk, mooi en praktisch, maar nog niet in de winkels, de Dior BB Creme met SPF 30, ik zal er binnenkort zeker op terugkomen, maar ik vind dit in elk geval een "echte" BB cream! Dat is fan ben van Dior Addict extreme Lucky lipstick (EUR 31,50) is natuurlijk geen nieuws, dat bleek ook wel uit de vorige artikelen over deze fijne, lichte maar toch gepigmenteerde lipsticks!
Zoals ik al vertelde in het fimpje, Bobbi Brown heeft concurrentie gekregen, mijn favoriete concealer is niet meer hun Creamy Concealer maar deze MAC Mineralize concealer in NC30 (EUR 18,50), gewoonweg geweldig! Een dunne, maar wel zeer dekkende concealer, die perfect is voor onder de ogen, blijft de hele dag zitten (zeker in combinatie met de MAC Vibrancy eye primer EUR 27,50) en geeft een mooie lichtreflectie!
Na 4 weken gebruik durf ik het best te zeggen, door Neu lash zijn mijn wimpers echt gegroeid, zijn ze dikker en gekrulder. Normaal heb ik aan één dun laagje mascara echt niet genoeg en nu wel! Ik test nog even door en ben benieuwd hoe het over een maandje is! Neu lash wordt niet in Nederland verkocht, ik heb mijn exemplaar via Ebay gekocht.
De Caring Base & Top coat van Trind zijn eigenlijk herontdekkingen, maar wat een fijne producten zijn het eigenlijk! Ik gebruik over een laagje nail repair een laagje Base coat om mijn nagels optimaal te beschermen tegen verkleuringen en chips. De top coat is niet extreem sneldrogend, maar na een paar minuutjes is deze hard genoeg om mijn bezigheden te vervolgen, ze kosten EUR 7,95 per stuk.


De heerlijke La Mer The Reparative body lotion is onmisbaar! Een lichte, luchtige bodylotion in een heel handige verpakking die mijn huid direct hydrateert en dat ook langere tijd blijft doen. Volgens La Mer is het niet nodig om de body lotion dagelijks te gebruiken, zeker niet na verloop van tijd en eerlijk is eerlijk, dat klopt gewoon ook! In de Reparative body lotion heeft La Mer natuurlijk ook hun Miracle Broth verwerkt, niet alleen voedt dit de huid, het herstelt de huid ook en zorgt ervoor dat op langere termijn de huid er gezonder uit gaat zien. Zoals je zult verwachten is het geen koopje, voor een flacon van 200 ml betaal je EUR 110,00, ik kom binnenkort uitgebreider terug op dit product! 
Favorieten geuren kiezen is altijd lastig, ik heb zoveel fijne nieuwe geuren ontdekt de laatste tijd, één daarvan is de Guerlain Shalimar Initial L''eau (EUR 64,00), een lichtere en tikje frissere versie maar nog wel net zo heerlijk als het origineel! Dat Dior Escale à Porotfino (EUR 71,50) één van mijn favorieten is weten jullie allang, een geweldige geur als de zomer begint!

Niet zo duidelijk op de foto staan de bijzondere producten van Rahua, organische haarverzorgingsproducten waarover ik in dit artikel al eens heb geschreven. Deze Voluminous shampoo (EUR 30,00) en Voluminous condtioner (EUR 32,00) zorgen voor stevig haar met best wat meer volume, toch blijft mijn haar zacht en dat vind ik wel erg prettig. Rahua producten worden uitsluitend verkocht bij de winkels van Skins en hun webshop (www.skins.nl). De Capture Total Multiperfection creme met SPF 20 van Dior kost EUR 143,00, een heerlijke die eigenlijk de meest complete creme uit hun assortiment is, erg rijk van textuur en toch perfect te combineren met make-up. Last, but not least, de heerlijke frisse bodycreme van Biotherm Firm Corrector (EUR 49,00), jammer dat die pot alweer bijna leeg is!

Zo, nu zijn jullie weer helemaal op de hoogte van de favorieten van de Beautyscene.nl redactie, zowel Wendy als Lianne hebben de afgelopen dagen ook hun favoriete producten van de laatste tijd laten zien, hebben jullie die ook al bekeken? Natuurlijk vinden we het ook leuk om te weten wat jullie favoriete beautyproducten zijn, deel ze zeker met ons, wie weet breng je ons nog op ideetjes?

Deel dit artikel
Back to top