Reviews

Roses de ultimes de Chanel - swatches en review

Vandaag in de winkels en natuurlijk heb ik voor jullie swatches en een review van Roses ultimes de Chanel, de collectie met daarin nieuwe kleuren Lèvres Scintillantes en nagellakjes die grotendeels in het vaste assortiment blijven. Rennen naar de counters is dus niet echt nodig, maar toch moet je echt Le Vernis Distraction gaan kopen, mijn favoriet! Kijken jullie even mee naar de mooie producten? 

Mooie nieuwe nagellakjes in frisse, fruitige lentetinten, gecombineerd met transparante lipglosses voor een ultieme lentelook, Chanel did it again!

541 Tentation - een fuchsia lak met een blauwe ondergrond, voorzien van de bekende miniscule Chanel glitters, waardoor de lak levendig oogt, zeker als het zonlicht erop valt. Prima dekking, zelfs in een laagje al!

543 Frisson - zacht babyroze met hele fijne gouden glitters, de kleur doet mij ook denken aan de zalmroze rozen die je weleens ziet, erg mooi en lieflijk. Voor een lichte kleur is de dekking goed te noemen, op de foto draag ik twee laagjes en dat zorgt voor een dekkend resultaat

545 Attraction - een witte, parelmoeren nagellak die (zoals verwacht) een tikje streperig lakt, deze lak is trouwens last minute aan deze collectie toegevoegd, wisten jullie dat? Tijdens een show van Chanel werd deze nagellak gedragen door de modellen en daarop kreeg Chanel zo veel verzoeken de kleur uit te brengen, dat ze dat alsnog gedaan hebben. Dit is trouwens de enige kleur van de vier die slechts tijdelijk te koop is, een limited edition dus! Het vereist wel enig geduld deze lak een beetje netjes aan te brengen, maar helemaal streeploos lukt gewoon niet. De lak is wel prima dekkend, dit zijn twee dunne laagjes.

549 Distraction - een geweldige, warme koraal nagellak, niet te rood, oranje of roze, maar precies de perfecte kleur! De formule bevat geen glitters, maar heeft een tikje "jelly-achtige" finish, maar dan wel compleet dekkend, heel apart. Dit is zeker mijn favoriet uit de collectie en eerlijk gezegd heb ik nog geen dupe gevonden (maar ik heb ook nog niet zo goed gezocht...). Deze kleur gaat in elk geval mijn zomerkleur worden, sterker nog, ik heb er gewoon leuke Scholl kleppertjes bij gezocht, een perfect match! Tja, je bent beauty fanaat of niet?

Deze lakjes van Chanel lakken probleemloos, al hebben ze wel twee laagjes nodig voor een complete dekking, behalve Tentation dan. Ik heb hieronder ook nog even een foto gemaakt van de dop en het kwastje van de Chanel lakjes, dat is toch best een opvallend dun kwastje, volgens mij wordt het toch wel tijd dat Chanel het kwastje een tikje update, het mag wel wat dikker wat mij betreft. De houdbaarheid van de lakjes is gewoon goed, ik hoor mensen weleens klagen over Chanel lakjes, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dat niet echt terecht vind. Ik heb en draag heel wat Chanel lakjes, gecombineerd met een goede base- en topcoat, blijven de lakjes prima een paar dagen op mijn nagels, net zoals de lakjes van andere merken.

Naast de 4 nagellakjes, zijn er ook 6 lipglosses uitgebracht, waarvan er vijf opgenomen worden in het vaste assortiment. De Levres Scintillantes zijn vrij dikke lipglosses, die transparant zijn met een vleugje kleur en heel wat glitters. De formule is erg dik, waardoor het opbrengen niet helemaal lekker gaat, er komt te weinig gloss op de applicator waardoor netjes opbrengen niet echt fijn gaat. Dat is jammer, maar het kan natuurlijk ook gewoon een batch zijn die slecht uitpakt, hopelijk hebben jullie er geen last van.

van boven naar beneden : 168 Désir, 166 Amour en 164 Plaisir


Ze passen in elk geval prima bij de lakjes! In elk geval in de verpakkingen, op de lippen en nagels is het toch weer heel anders, maar dat kan ook niet anders aangezien de nagellakjes dekkend zijn en de Lèvres Scintillantes transparant. Hieronder de swatches en natuurlijk ook hoe de glosses uitpakken op mijn gezicht!

rij 1 : naturel & Plaisir | rij 2 : Amour & Désir
De Roses de Ultime de Chanel collectie ligt vanaf deze week in de winkels, de nagellakjes van Chanel kosten EUR 22,50 per stuk en de Lèvres Scintillantes EUR 25,50 per stuk. Welke kleurtjes vind jij het mooiste?
Deel dit artikel
Back to top