Nieuws

Win een exclusieve Bobbi Brown Pretty Powerful make-up workshop op 14 april!

Lieve lezeressen, ik heb nu toch een geweldige winactie voor jullie!! Samen met één van mijn all-time favoriete make-upmerken, Bobbi Brown, organiseren wij op zaterdag 14 april 2012 een exclusieve workshop voor 12 van onze lezeressen in de Bijenkorf in Amsterdam! Een unieke kans om eindelijk eens de "Bobbi Brown" look te leren van de Bobbi Brown professionals en natuurlijk is de redactie van Beautyscene er ook bij! Wil jij komen? Lees dan snel verder...

Bobbi Brown en ik hebben iets gemeen, wisten jullie dat? Wij zijn er namelijk beide van overtuigd dat je met de juiste make-up er altijd beter uit zult zien. Bij Bobbi Brown geen ingewikkelde ooglooks, dikke lagen foundation of nepwimpers, maar wel een natuurlijk make-up die jouw beste punten accentueert en eventueel minder goede punten voorzichtig camoufleert.
De perfecte make-up voor de drukke Nederlandse vrouw, in 10 simpele stappen kun je een prachtige basismake-up creeeren, iets wat je zeker binnen 10 minuten gaat lukken!

Workshop
Natuurlijk hebben wij je dit al eerder laten zien (o.a. in dit oude filmpje), maar wat is er nu leuker om dit samen met ons te leren van een echte make-up artist van Bobbi Brown? Niets toch? En daarom organiseren wij samen met Bobbi Brown, een exclusieve make-up workshop voor 12 van onze lezeressen.

Wanneer?
Op zaterdagmiddag 14 april 2012 (de exacte tijd horen jullie nog, waarschijnlijk tussen 14 en 16 uur) is de Boardroom in de Bijenkorf in Amsterdam voor ons gereserveerd, we zullen worden verwelkomd met een lekker glas Prosecco door de medewerkers van Bobbi Brown. Tijdens de workshop, die twee uur duurt, zullen we natuurlijk voorzien worden van een hapje en een drankje, maar we moeten vooral lekker zelf aan de slag met de mooie spullen van Bobbi Brown!

Wat gaan we doen?
We gaan ons vooral bezig houden met het 10 stappen plan van Bobbi Brown, we leren een basis make-up aan te brengen met o.a. een goede foundation (kun je direct de goede kleur laten "aanmeten"), een corrector en concealer(Juist die combinatie zorgt voor heel goede resultaten), poeder, bronzer, oogschaduw, eyeliner, blush en een mooie kleur op onze lippen! Maar natuurlijk mogen jullie de make-up artiesten ook vragen naar tips voor een mooie smokey eye of een fijne party look!
Jullie mogen natuurlijk direct zelf aan de slag, sterker nog...jullie moeten aan de slag en wij leggen de make-overs van die middag natuurlijk vast voor een verslag op Beautyscene.nl. 
Na afloop van de workshop ontvangen jullie natuurlijk nog een Bobbi Brown goodiebag en kunnen jullie eventueel nog even shoppen bij de Bobbi Brown counter

Hoe kun je meedoen?
De workshop is exclusief voor onze lezeressen, toegang is niet te koop, maar alleen te winnen door mee te doen met deze win-actie. Er zijn slechts 12 plaatsen te vergeven, dus zorg dat je je snel aanmeldt! 
Aanmelden doe je door z.s.m. (maar uiterlijk 10 april 2012) een mail te sturen naar winactie@beautyscene.nl met daarin jouw motivatie om mee te doen aan deze workshop. Stuur ook een foto van jezelf mee en voorzie de mail ook van jouw contactgegevens. 
Op 11 april 2012 zullen we 12 gelukkige dames een mail sturen met daarin de uitnodiging voor de exclusieve Bobbi Brown & Beautyscene.nl workshop op 14 april 2012.

Blokkeer zaterdagmiddag 14 april 2012 dus direct in jouw agenda, stuur ons snel een mailtje en dan maar duimen dat je op 11 april een mailtje van ons krijgt! Zien we je op de 14e? Wij hebben er heel veel zin in!

Deel dit artikel
Back to top