Nieuws

Een bezoekje aan Kiehl's - Lianne's favoriet en fijn nieuws!

Deze week ben ik langs geweest in de nieuwste winkel van Kiehl’s. Hier kreeg ik een speciale skin consultation en stond mijn favoriete Kiehl''s product in de spotlight. Welke dat is? Lees daarvoor zeker even verder! Dan kan ik je gelijk goed nieuws vertellen over de langverwachte webshop van Kiehl''s...

Kiehl’s heeft een rijke historie. Het merk is van oorsprong Amerikaans en is ruim 160 jaar oud. Door de jaren heen heeft Kiehl’s ontzettend veel onderzoek gedaan naar de beste natuurlijke ingrediënten. Het merk staat dan ook bekend om hun kwalitatief goede producten en basic verpakkingen. 

De Kiehl''s store - foto''s door Sophie Eekman
De nieuwste Kiehl''s Store bevindt zich aan de Heiligeweg in Amsterdam. De winkel is vrij klein, maar ook heel gezellig en sfeervol! Het volledige assortiment aan Kiehl''s producten is hier te koop. Ook de mannenlijn wordt hier verkocht, dus je kan je vriend gerust meenemen naar de winkel! Wist je dat onder andere Jort Kelder, Robert ten Brink en Valerio Zeno vaste klant zijn bij Kiehl’s?

 

Skin Consultation met Afaaf - foto door Sophie Eekman

In de winkel kun je een gratis skin consultation krijgen. Hierbij wordt gekeken wat jouw huidtype is en welke producten hierbij passen. Dit wordt allemaal voor je opgeschreven, met aanwijzingen wanneer je de producten het beste kunt gebruiken. Hartstikke handig, want ook als je misschien niet echt weet wat jouw huid nodig heeft, kun je dus voor uitgebreid advies bij Kiehl’s terecht! De producten die bij jouw huid passen krijg je ook nog eens mee als samples, zodat je alles thuis kunt uitproberen. Store manager Afaaf onderzocht mijn huid en ik bleek een vrij normale huid te hebben, waarvoor regelmatige hydratatie belangrijk is. Goed om te weten!

Ik heb ook nu weer ontzettend veel mooie Kiehl''s producten ontdekt, maar mijn favoriete product van Kiehl’s is toch echt de Calendula Herbal-Extract Toner (EUR 37,50). Deze toner gebruik je na het reinigen van je huid en voordat je een dagcrème aanbrengt. Juist deze toner is zo fijn omdat deze geen alcohol bevat, waardoor het je huid niet uitdroogt. In plaats daarvan zorgt het ervoor dat de vochtbalans van je huid op peil blijft. Ook voor de probleemhuid is deze toner heel geschikt, doordat deze heel mild is en onregelmatigheden corrigeert.

Mijn favoriete toner - foto door Sophie Eekman

Ik gebruik deze toner nu een tijdje en ben helemaal fan! Ik breng een klein beetje aan op een wattenschijfje en dep hier voorzichtig mee op mijn gezicht. Het zorgt voor een heel fris effect, alsof je huid echt ‘wakker’ wordt! Vooral ’s ochtends is dat natuurlijk erg fijn. Je huid voelt na gebruik meteen heerlijk zacht aan. En ziet de fles er niet al geweldig uit? Er zitten echte calendula bloemblaadjes in de fles, wat zorgt voor heel wat eyecandy!

Nog meer goed Kiehl’s nieuws: de webshop is sinds dinsdag in de lucht! Op Kiehls.nl kun je nu eindelijk naar hartenlust online winkelen. Ook kun je er natuurlijk informatie vinden over alle producten, erg handig wanneer Kiehl’s niet bij jou in de buurt zit. Mijn virtuele winkelmandje zit al behoorlijk vol, met o.a. het Midnight Recovery Concentrate, de Creamy Eye Treatment en de Ultra Light Daily UV Defense. Zoals je hierboven ziet heeft Kiehl''s ook nog eens veel prijzen verlaagd, dus dat is nog eens extra reden om jezelf kennis te laten maken met dit merk!

Zijn jullie al bij Kiehl''s geweest? Of gaan jullie misschien toeslaan in de webshop? Gelukkig kan het sinds deze week allebei! Kiehl''s is een heel fijn merk, wat eigenlijk iedereen eens zou moeten proberen. Wat is jouw favoriet van Kiehl''s?

Deel dit artikel
Back to top