Reviews

In zomerse sferen met Dior Croisette & Wim Thompson

Vorige week heb ik een gezellige ochtend doorgebracht op het hoofdkantoor van Dior in Nederland, in een hypermodern gebouw waande ik mij bijna in de Dior winkel in Parijs. Schattige witte stoeltjes, kasten vol producten en natuurlijk prachtige make-up stations met alle Dior make-up die je maar kunt bedenken! En...daar was ook de lieve Wim Thompson, Dior national make-up artist), hij heeft mij die ochtend alles verteld over de Croisette collectie!

De zomermake-up collectie van Dior is sinds gisteren, in 20 filialen van Parfumerie Douglas, gelanceerd, exclusief dus bij deze filialen, het is een zgn. pre-launch. Vanaf volgende week zal de collectie ook bij de andere verkooppunten van Dior (denk aan de Bijenkorf, ICI Paris XL, Mooi Parfumerie etc) te vinden zijn.

Wim is werkelijk een schat van een man, zo charmant en heel gezellig! Wendy heeft een tijdje geleden een heerlijke geursessie bij Wim Thompson gehouden en ook zij was onder de indruk. Wim heeft deze ochtend mijn gezicht voorzien van een zomerse make-up in behoorlijk opvallende kleuren, heel iets anders dan ik zelf zou doen, leuk!

Natuurlijk heeft Wim eerst gezorgd voor ene goede basis, make-up staat en houdt veel beter op een goed gehydrateerde huid tenslotte. Zijn geheim is de Hydra Life Skin perfect (EUR 64,00 50 ml) een dunne fluide die de huid voorziet van vocht, maar tevens poriën verfijnt en de huid egaliseert, de perfecte primer (ook al is het echt een huidverzorginsgproduct). Dit is het geheim van de Dior make-up artiesten!
Als foundation koos Wim voor de Diorskin Nude (EUR 45,00 30 ml), een foundation die 40 % vocht bevat, waardoor de huid een transparant en stralende tint krijgt, geen extreem dekkende foundation natuurlijk, maar dat is iets wat ook minder goed past bij een zomerse make-up.
Na de basis werd het tijd voor kleur en wat voor kleur! Op mijn ogen bracht Wim eerst de 1 Couleur eye-gloss (EUR 26,50) in de kleur 240 Azur aan, een gel oogschaduw die zorgt voor een transparante kleur met een glanzend effect, die extreem langhoudend en waterbestendig zijn. Over de eye-gloss bracht Wim de lichtste kleur uit het Swimming pool 5 couleur palette (EUR 56,50) aan, samen met de middelste blauwe tint, om de tuquoise look af te maken bracht hij de waterproof Diorshow liner 258 Turquoise(EUR 23,00) aan en die is mooi!

Die liner is extreem gepigmenteerd en echt enorm lang houdbaar! Ik heb deze make-up de hele dag gedragen en ''s avonds kreeg ik de liner er maar met moeite af, geen zorgen dus bij een dagje zon, zee en strand. Mijn wenkbrauwen heeft Wim trouwens erg mooi gedaan, hij had daarvoor een mooie truc of manier, eerst kamt hij de haartjes naar beneden, waarna hij de bovenkant van de wenkbrauwen definieert. Hij gebruikt daarvoor het Dior Sourcils poudre in de kleur 653 Blonde (EUR 23,00), duidelijk een musthave voor mij! Nadat hij dat gedaan heeft kamt hij de haartjes weer in model, het resultaat is heel mooi, het lift de wenkbrauwen en geeft toch een natuurlijk resultaat, sindsdien pas ik deze manier ook toe en dat bevalt goed. 

Met een vleugje Diorskin Nude tan -healthy glow enhancing powder 002 Sunlight (EUR 52,50) en de heerlijke rose blush uit de lente collectie, de Diorskin Rosy Glow 001 (EUR 44,00) is de look bijna klaar! Oh...ben ik bijna vergeten te melden dat Wim toch nog een tikje Dior Style liner (EUR 33,00) dichtbij mijn wimperrand heeft aangebracht en natuurlijk mag mascara echt niet ontbreken, de Diorshow New Look mascara (EUR 32,50). Op mijn lippen zit een top secret lipgloss, waarover ik nog niets mag zeggen, behalve dat deze waarschijnlijk eind juni in de winkels zal komen, dan heb ik toch niet teveel gezegd? Dank je wel, lieve Wim, Janneke en Jacqueline, het was een feestje om bij jullie te zijn, volgende keer weer?

De Dior Croisette collectie is werkelijk beeldschoon en ook als je niet zo houdt van felle of opvallende tinten kun je zeker iets moois vinden, wat te denken van de 5 couleurs croisette edition Aurora? En de Healthy Glow enhancing powders zijn ook erg fijn, de perfecte combinatie van een poeder, bronzer en highlighter, die de huid direct een gezonde kleur en glow geven. Maar geen zorgen, ik ga het jullie allemaal laten zien, want ik heb alle producten uit de collectie op de foto vastgelegd! Binnenkort dus meer!

De Dior Croisette collectie ligt sinds gisteren, 4 april 2012,  exclusief bij 20 filialen van Parfumerie Douglas in de winkels, zij hebben de prelaunch! Vanaf eind volgende week zullen ook de andere winkels volgen, maar wil je echt de limited editions (de nagellakjes!!!!) niet mislopen, dan kun je misschien deze week beter even gaan. 

De prelaunch van de Dior Croisette collectie vind plaats in de grotere filialen in de volgende plaatsen : Amsterdam, Alkmaar, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Groningen, Heerlen, Hilversum, Hoofddorp, Maasstricht, Purmerend, Rotterdam, Tilburg, Utracht, Zoetermeer en Zwolle.
Deel dit artikel
Back to top