Reviews

Debbie gaat de 7 daagse uitdaging aan met Dove deodorant!

Jullie weten het vast, ik ben gek op luxe producten, het kan mij niet gek & bijzonder genoeg zijn. Toch is er één product waar ik een uitzondering voor maak, bij het kiezen van mijn deodorant heb ik maar enkele simpele voorwaarden. Dove Original deodorant voldoet aan die voorwaarden en helpt mij zonder uitzonderingen mijn week door. Ik ging deze week de uitdaging aan, lezen jullie mee?

Wat voor eisen stel ik aan een deodorant? Een deodorant moet fris ruiken, niet overheersen, moet transpiratie tegengaan, mag niet afgeven op kleding en....hij mag niet plakkerig of kleverig zijn. Dat klinkt eigenlijk best heel logisch, maar toch test ik regelmatig deo''s die niet aan die (simpele) eisen voldoen. Maar gelukkig is er één deodorant die wel aan mijn eisen voldoet en dat is de Dove Original deodorant.

Dove heeft haar deodoranten nu vernieuwd. De vernieuwde Dove Original deodorant is niet alleen effectief, maar ook verzorgend en bevat naast een ¼ hydraterende crème nu extra vitamine E. Vitamine E staat bekend om zijn huidverzorgende eigenschappen. Het helpt schade aan de huidcellen en vroegtijdige huidveroudering voorkomen. Dove deodorant hydrateert de okselhuid , met als resultaat zichtbaar zachtere en gladdere oksels, in slechts 7 dagen. .

Natuurlijk kennen jullie mij vooral als beauty blogger, maar ik ben natuurlijk meer dan dit *wink*.  Als moeder van 2 kids en vrouw van een man met een druk, eigen bedrijf, ren ik de hele dag van hot naar her. Nou ja, rennen? Dat doe ik ook, maar dan 2 of 3 keer per week op de sportschool, de rest van de week loop ik vooral op hoge hakken door het huis. Zweten? Nee hoor, absoluut geen last van, mede dankzij Dove! (nou ja, na 5 km hardlopen zweet ik toch stiekem ook wel)

Op en neer naar de zolder (tweede verdieping) die vol staat met beautyproducten die we moeten testen of fotograferen, natuurlijk gaat de telefoon altijd als je daarboven bent en daarom ren je maar weer naar beneden. Bij het zien van alle producten die we nog moeten testen breekt het zweet mij soms (figuurlijk) uit, gelukkig niet letterlijk!

Tja....en dan "moet" je opeens een epileerapparaat testen, serieus....ik ben niet kleinzerig, maar hier kijk ik niet naar uit. Toch moet het echt, over 5 weken moet ik wel keurig geplukt en geschoren op het strand in Curacao kunnen  zitten natuurlijk, ik moet er dus even doorheen. Gladde en mooie oksels staan natuurlijk wel zo mooi bij een fleurig strandjurkje! Gelukkig viel het allemaal mee en kan ik de ochtend na het epileren alweer de Dove deodorant gebruiken, absoluut geen last van prikken.

Momenteel lijkt het qua weer niet echt op lente (vandaag zelfs hagelbuien gesignaleerd) maar ik moet toch voor een lente garderobe zorgen! Deze week staat er een perstripje gepland naar het geweldige Londen en, geloof me, daar ga ik echt niet naartoe met saaie, zwarte of grijze outfits! Wat er wel meegaat is mijn koraalkleurige Filippa K. jurkje (ik ben gek op wrapdresses) en mijn heerlijke American vintage shirt in mintgroen, natuurlijk met bijpassend COS vestje.

Natuurlijk is een mooie outfit niet af zonder een goed verzorgde huid en mooie oksels, tenslotte zie je die toch wel heel vaak! Geen zorgen met Dove en de subtiele geur overheerst totaal niet, erg fijn ook in combinatie met mijn body beauty producten!

Ik moet eerlijk toegeven, ik ben in beauty producten niet altijd even trouw, tenslotte leer ik iedere dag nieuwe producten kennen, maar met mijn deodorant ben ik dat juist wel, want waarom zou je op zoek gaan naar een andere deo als je de perfecte al hebt gevonden in de Dove Original deodorant? Het is natuurlijk ook erg fijn dat ik mij geen moment van de dag druk hoeft te maken over mijn oksels, die zijn altijd droog, gezond en goed verzorgd!

Wil jij weleens de ster zijn in een Dove commercial? Ga dan naar de Facebook pagina van Dove en doe mee met de "star your own ad" applicatie, je maakt dan kans op mooie prijzen met als hoofdprijs een hoofdrol in een Dove commercial! Snel meedoen dus!

Deel dit artikel
Back to top